Ο Γιάννης Χαρούλης στο Αίγιο

28.06.2007
Ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί στο Αίγιο, την Τετάρτη 27 Ιουνίου σε μια συναυλία που διοργανώνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας κατά των Ναρκωτικών.
Τετάρτη 27 Ιουνίου
Χώρος: Ψηλά Αλώνια
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Εθνικό Συμβούλιο Υγείας κατά των Ναρκωτικών, Παράρτημα Αιγίου
Είσοδος Ελεύθερη


O έντυπος τύπος είπε ότι είναι το νέο πρόσωπο της χρονιάς. Το κοινό της Αθήνας ανέτρεψε τον προγραμματισμό των μουσικών σκηνών όπου εμφανίστηκε επιβάλλοντας με την προσέλευσή του την παράταση των εμφανίσεών του. Κόντρα στην ραδιοφωνική συνήθεια της εποχής έκανε τη διαφορά με την βαθιά ειλικρίνεια και τη συγκίνηση της ερμηνείας του.

Ο Γιάννης Χαρούλης δεν εκπροσωπεί ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος. Απλά υποδέχεται όσους θέλουν να μπουν στην παρέα του. Ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί στο Αίγιο, την Τετάρτη 27 Ιουνίου σε μια συναυλία που διοργανώνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας κατά των Ναρκωτικών, Παράρτημα Αιγίου στα Ψηλά Αλώνια, με ελεύθερη είσοδο. Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις του και τις επαναλαμβάνομενες παρατάσεις των προγραμμάτων του, στον «Συρμό» και τον «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα, ο Γιάννης Χαρούλης πραγματοποιεί μια μουσική βόλτα σε ολόκληρη την Ελλάδα με επόμενο σταθμό το Αίγιο.

Έχοντας σαν βασικό άξονα τα τραγούδια από το δεύτερο προσωπικό του album τον «Χειμωνανθό» που έχει διαγράψει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του αξιοσημείωτη εμπορική πορεία και έχει αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια, ο Γιάννης Χαρούλης φτιάχνει ένα πρόγραμμα που δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε βγάλει. Τραγούδια από την πατρίδα του, την Κρήτη, αλλά και την δική του εσωτερική πατρίδα, τη μνήμη. Ο Γιάννης Χαρούλης με την μοναδική ευαισθησία που χαρακτηρίζει τις ερμηνείες του παρουσιάζει τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών (Μαρκόπουλος, Μούτσης κ.α.), της νεότερης γενιάς των τραγουδοποιών (Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, κ.α.) και μπορεί να φτάσει από τα ριζίτικα μέχρι το flamenco.

Μαζί του παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Χουντής: πνευστά Λάμπης Κουντουρόγιαννης: κιθάρες Γιώργος Μπουλντής: μπάσσο Τσίκο: τύμπανα Θέμης Νικολούδης: βιολί