Ο Άρχοντας στο σανίδι!

20.06.2007
Με χόμπιτ, όρκ, πολεμιστές, λευκούς μάγους, σκοτεινές δυνάμεις του κακού και δέντρα που μιλάνε έκανε πρεμιέρα η θεατρική βερσιόν του Άρχοντα των Δακτυλιδιών στο 'Royal Drury Lane' του Λονδίνου.

Με χόμπιτ, όρκ, πολεμιστές, λευκούς μάγους, σκοτεινές δυνάμεις του κακού και δέντρα που... μιλάνε έκανε πρεμιέρα η θεατρική βερσιόν του Άρχοντα των Δακτυλιδιών στο 'Royal Drury Lane' του Λονδίνου.

Το θεατρικό είναι... μιούζικαλ και η παραγωγή του κόστισε περί τα 19 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία οι συντελεστές του περιμένουν ότι θα αποσβέσουν σε χρόνο dt, καθώς η παράσταση έχει ήδη σημειώσει ρεκόρ προσέλευσης κοινού. Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχουν ήδη πωληθεί 120 χιλιάδες εισιτήρια αξίας 7,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Πίτερ Τζάκσον και παραγωγός της είναι ο Κέβιν Γουάλας, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διασκευή του έργου του Τόλκιν σε μια πενταετία.

Για το θεατρικό σκηνικό της παράστασης χρειάστηκαν 40 τόνοι ατσάλι, οι οποίοι μάλιστα σχίζονται στα δύο για να εμφανιστεί από τα έγκατά τους ένα τέρας.