Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα κονσέρτα του Ραχμάνινοφ

15.10.2009
Η Φιλαρμονική της Αγίας Πετρούπολης υπό τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιούρι Τεμιρκάνοφ θα πλαισιώσει την Τετάρτη 21, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, τρεις κορυφαίους πιανίστες της νέας γενιάς.

Η Φιλαρμονική της Αγίας Πετρούπολης υπό τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιούρι Τεμιρκάνοφ θα πλαισιώσει την Τετάρτη 21, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, τρεις κορυφαίους πιανίστες της νέας γενιάς. Πρόκειται για τον Ντένις Ματσούεφ, τον Νικολάι Λουγκάνσκι και τον Γιώργο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη που θα ερμηνεύσουν τα τρία μεγάλα κοντσέρτα του Ραχμάνινοφ.

Θα ακουστούν επίσης έργα Τσαϊκόφσκι και Ρίμσκυ-Κόρσακοφ. Επιμένοντας στην «τριπλή» συνταγή της επιτυχίας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης επανακάμπτει δριμύτερη στην Αθήνα, αυτό το φθινόπωρο. Μετά την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής το 2006 -και τότε με τρεις συναυλίες και τριπλό πρόγραμμα- το παλαιότερο συμφωνικό σύνολο της Ρωσίας ανοίγει τον Κύκλο «Μεγάλες Ορχήστρες-Μεγάλοι Μαέστροι»

Δυστυχώς τα εισιτήρια και για τις τρεις συναυλίες έχουν εξαντληθεί.