Δεν αρκεί ένα... «meating» για να κάνει το steakhouse και καθώς αυτή η «in» λέξη ακούγεται πολύ, η γνώμη μας είναι πως κυρίως χρειάζονται προδιαγραφές σαν κι αυτές που με κόπο εξασφάλισε το ORO TORO. Χρειάστηκαν πολλά ταξίδια στη μητρόπολη του μοσχαρίσιου κρέατος, την Αργεντινή, ταξίδια που έδωσαν ιδέες και γνώση, ταξίδια που εκπαίδευσαν το προσωπικό. Η ίδια υψηλή ποιότητα του κρέατος, το οποίο εισάγεται κατευθείαν από την Αργεντινή. Κρέας που είναι ελεύθερο από ορμόνες και αντιβιοτικά και από την καλύτερη οικογένεια βοοειδών, τα περίφημα BLACK ANGUS. Το ψήσιμο, που είναι το ίδιο με εκεί.
Και μετά το περιβάλλον, ένας χώρος που αποπνέει σεβασμό στον πελάτη στην κάθε του λεπτομέρεια. Η ποικιλία των κρασιών με την επισκέψιμη κάβα του και τέλος το φιλικό σέρβις, με ζεστούς ανθρώπους που υποδέχονται τον κάθε πελάτη σαν τον προσωπικό φιλοξενούμενό τους. Ολα αυτά χρειάζονται για να κάνεις ένα πραγματικό «meating place». Αυτό είναι συνοπτικά το ORO TORO: ένα γνήσιο steak house στην πράξη, όχι στα λόγια.