Επέστρεψε η Cubanita για λάτιν βραδιές!

20.09.2006
Η Cubanita επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσει για όγδοη χρονιά στην latin
Η Cubanita επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσει για όγδοη χρονιά στην latin μουσική σκηνή της πόλης.

Σε έναν χώρο που έχει ανακαινιστεί ριζικά, θυμίζοντας κάτι από κουβανέζικο σπιτικό, με χρώμα και λουλούδια, με γεύσεις που προκαλούν αλλά και καθησυχάζουν τον ουρανίσκο μας και με το νέο πολυμελές κουβανέζικο συγκρότημα που αναμφισβήτητα βάζει φωτιά στις αρνητικές μας σκέψεις, οι χειμερινές μας βραδιές προβλέπονται καυτές! Τα Κουβανέζικα συγκροτήματα θα εναλλάσσονται στη σκηνή του Cubanita. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται αφενός από παραδοσιακά κομμάτια της πατρίδας τους, την Κούβα, και αφετέρου με τραγούδια από άλλες λατινικές χώρες. Οι κουβανοί Djs θα δίνουν τον δικό τους ρυθμό όταν το συγκρότημα παίρνει «μουσικές ανάσες» και θα φροντίζουν για την μουσική «απογείωσή» μας !

Το σκηνικό δεν θα ήταν ολοκληρωμένο δίχως τα δροσιστικά κοκτέιλ όπως τα mojito, τα pina colada κλπ αλλά και τις εξωτικές χορεύτριες που ξεσηκώνουν όλους τους παρευρισκόμενους κάθε βράδυ ! Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την μεγάλη ποικιλία από πούρα, που μπορεί κανείς να βρει στο Cubanita καθώς και μια γκάμα από διάφορα αυθεντικά αξεσουάρ. Ο chef έχει φροντίσει με το νέο κατάλογο του Cubanita να ικανοποιήσει τις γευστικές προτιμήσεις των θαμώνων που μετά από ένα ποτό θέλουν να απολαύσουν στο εστιατόριο ένα ξεχωριστό γεύμα.

Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
τηλ. 210 -3314605