Vardis Gourmet Restaurant στο Πεντελικόν

05.07.2010
Το περιβάλλον του διακρίνεται για την πολυτέλεια, την υψηλή αισθητική και το άρτιο σέρβις. Η κουζίνα του είναι βραβευμένη με αστέρι Michelin επί σειρά ετών. Οι gourmet γαστρονομικές δημιουργίες του χαρακτηρίζονται ευφάνταστες...

Το περιβάλλον του διακρίνεται για την πολυτέλεια, την υψηλή αισθητική και το άρτιο σέρβις. Η κουζίνα του είναι βραβευμένη με αστέρι Michelin επί σειρά ετών.
Οι gourmet γαστρονομικές δημιουργίες του χαρακτηρίζονται ευφάνταστες...

Ο λόγος για το Vardis Gourmet Restaurant του Ξενοδοχείου Πεντελικόν που για το φετινό καλοκαίρι ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της δημιουργικής κουζίνας να το επισκεφθούν και να βρεθούν στο καταπράσινο κήπο του Ξενοδοχείου, επιλέγοντας ένα menu degustation ( ένα συνδυασμό πιάτων και κρασιών) σε προσιτή τιμή.

Παρουσιάζοντας μια κουζίνα που ισορροπεί ανάμεσα στις ευφάνταστες συνταγές και τεχνικές, τα ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά με τα αρώματα της Ελλάδας και της ευρύτερης Μεσογείου, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Πεντελικόν συμπληρώνει τη γευστική εμπειρία που θα ζήσετε με μία καταπληκτική λίστα κρασιών με επιλογές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά το υψηλής ποιότητας service.

Πέραν του a la carte menu, το Vardis Gourmet Restaurant του Ξενοδοχείου Πεντελικόν προτείνει για το φετινό καλοκαίρι και δύο πολύ ενδιαφέροντα εναλλακτικά μενού τα οποία περιλαμβάνουν ένα ποτό υποδοχής και το συνδυασμό πέντε πιάτων.

Ξενοδοχείο Πεντελικόν - Vardis Gourmet Reastaurant: Δηληγιάννη 66 ? Κηφισιά
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210-6230650
Free Parking