Ένας μικρός... Καίσαρας!

08.10.2004
Μια έκπληξη επεφύλασσε η μεσημεριανή βόλτα μας στα Carrefour της Λεωφόρου Αθηνών το Σάββατο το μεσημέρι. Τελειώνοντας τα ψώνια μας στο πρώτο όροφο, τράβηξε την προσοχή μας το Cesar, ένα καφε-εστιατόριο με προσεγμένη διακόσμηση σε ζεστά χρώματα, όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός ξύλου και νικελίου.
Μια έκπληξη επεφύλασσε η μεσημεριανή βόλτα μας στα Carrefour της Λεωφόρου Αθηνών το Σάββατο το μεσημέρι. Τελειώνοντας τα ψώνια μας στο πρώτο όροφο, τράβηξε την προσοχή μας το Cesar, ένα καφέ-εστιατόριο με προσεγμένη διακόσμηση σε ζεστά χρώματα, όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός ξύλου και νικελίου.


Κουρασμένοι από τα ψώνια, αλλά και πεινασμένοι, είπαμε να ξεγελάσουμε λίγο την πείνα μας και κάτσαμε για ένα καφεδάκι. Ανοίγοντας, όμως, τον κατάλογο του Cesar μείναμε έκπληκτοι από το πλούσιο μενού γεύσεων. Kαι τι δεν είχε! Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ιταλική με μεγάλη ποικιλία pasta, αλλά και πίτσες, κρύα πιάτα, σαλάτες, burgers και κρέπες, ενώ δεν έλειπαν και τα γεύματα διαίτης, για όσους προσπαθούν να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους.

Έτσι... ο καφές πήρε αναβολή και βρεθήκαμε να τρώμε κοτόπουλο Τeriakι με σωστά βρασμένο ρύζι basmati και φρέσκια σαλάτα εποχής, ενώ δεν είπαμε όχι σε ένα κομμάτι πίτσα, την σπεσιαλιτέ όπως μας ενημέρωσαν του μαγαζιού! Πράγματι η πίτσα του Αντόνιο (ειδικός επί των ιταλικών γεύσεων) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αμιγώς ιταλικά εστιατόρια.
Η κραιπάλη συνεχίστηκε με ζεστές βάφλες, συνοδευόμενες με μπάλες παγωτό. Και για να μη ξεχάσουμε τον αρχικό σκοπό της επίσκεψής μας "χτυπήσαμε" κι ένα fredoccino!

Info:
- Το Cesar εξυπηρετεί τις γύρω περιοχές κάνοντας διανομές από τις 9.00 π.μ μέχρι τις 21.00 (τηλέφωνο: 210-3412415, 210-3412416).
- Tο Cesar έχοντας μεριμνήσει για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων της περιοχής διαθέτει και γεύματα εργασίας.
- Με 12 ευρώ θα φάτε ένα κυρίως πιάτο, μια σαλάτα και επιδόρπιο.