Διεθνής διάκριση για τη Ρένα της Φτελιάς!

27.11.2004
Η γνωστή σε όλους μας Ρένα της Φτελιάς απέσπασε το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού Gourmand Cookbook Awards 2004 με το βιβλίο της "Ελληνική δημιουργική κουζίνα" στη κατηγορία "Το καλύτερο ελληνικό βιβλίο μαγειρικής από γυναίκα σεφ"!
Η γνωστή σε όλους μας Ρένα της Φτελιάς απέσπασε το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού Gourmand Cookbook Awards 2004 με το βιβλίο της "Ελληνική δημιουργική κουζίνα" στη κατηγορία "Το καλύτερο ελληνικό βιβλίο μαγειρικής από γυναίκα σεφ"!

Πιο συγκεκριμένα, η  Ρένα της Φτελιάς συμμετείχε στο διαγωνισμό Gourmand World Cookbook Awards 2004 και θα διαγωνιστεί στην παραπάνω κατηγορία με τους νικητές των υπολοίπων χωρών για την παγκόσμια πρωτιά! Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην Σουηδία στις 11 Φεβρουαρίου 2005 σε μία λαμπερή γιορτή παρουσία του βασιλιά της Σουηδίας.

Η Ρένα της Φτελιάς, στο βιβλίο της "Ελληνική δημιουργική κουζίνα" φέρνει στο τραπέζι μας την παράδοση, τη φαντασία, την ηδονή της γεύσης... Η μαγειρική, στην εξέλιξή της, δεν απασχόλησε μόνο όσους ασχολούνται ειδικά με αυτή ή τους μεγάλους και φημισμένους κοιλιόδουλους. Φιλόσοφοι, ποιητές, συγγραφείς, ακόμα και πολιτικοί ασχολήθηκαν επίσης με τη μαγειρική. Η κουζίνα, με την ποικιλία των σκευών, την αφθονία των λαχανικών, των φρούτων, των ψαριών, των πουλερικών, των κρεάτων, στάθηκε πηγή έμπνευσης για έργα μεγάλων ζωγράφων.