Pete Burns: Πέθανε στα 57 ο εκκεντρικός τραγουδιστής των «Dead or Alive» [photos+vds]

25.10.2016
Έφυγε από τη ζωή από ξαφνική καρδιακή προσβολή, στα 57 του χρόνια, ο εκκεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος «Dead or Alive».

Ο αντισυμβατικός τραγουδιστής Πιτ Μπερνς, που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει αγνώριστος από τις απανωτές πλαστικές επεμβάσεις, έγινε γνωστός το 1980 για το ανδρόγυνο στιλ του και την τεράστια επιτυχία του «You Spin Me Round (Like a Record)». Επίσης, εμφανίστηκε στο Celebrity Big Brother το 2006, και πήρε την 5η θέση.

Έχει παραδεχθεί ότι έχει υποβληθεί σε 300 πλαστικές επεμβάσεις, μάλιστα το 2006 κόντεψε να πεθάνει στο χειρουργικό τραπέζι κατά τη διάρκεια μιας ρινοπλαστικής. Οικονομικά οδηγήθηκε στην χρεοκοπία λόγω των εξόδων για τα χειρουργεία και τις πλαστικές. Η μητέρα του είχε επιζήσει του Ολοκαυτώματος και έκανε απανωτές απόπειρες αυτοκτονίας, όταν εκείνος μεγάλωνε.

Παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα, μια κομμώτρια, το 1978 και αφού χώρισαν το 2006 παντρεύτηκε τον σύντροφό του Μάικλ Σίμσον.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο μάνατζέρ του μέσα από τα social media, λέγοντας ότι θα λείψει σε όλους τους συγγενείς και φίλους του και πως θα τον θυμούνται για πάντα. Τη θλίψη για τον θάνατό του εξέφρασε και ο Μπόι Τζορτζ, τον οποίο ο Μπερνς κατηγορούσε ότι έκλεψε το μοναδικό του styling.

Χ.Τ.

Just wanted to share this post from Steve in regards to vinyl boxset for pre order. Link will be up soon on my twitter page

A photo posted by Pete Burns Official (@peteburnsicon) on