Tereza: Πού βρίσκεται σήμερα η παλιά τραγουδίστρια με «Το κυπελάκι»; [photos+vds]

05.10.2016
Εμείς τη θυμομαστ ως «Tereza» και είναι μία από τις τραγουδίστριες της δεκαετίας του '90, που σε πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε με τη συνεργασία της με τον Λάκη Παπαδόπουλο και την τεράστια επιτυχία της «Το κυπελάκι». Η Τερέζα Παναγιωτοπούλου, παραμένει τραγουδίστρια, αλλά και δημιουργός και επέλεξε να κάνει διαλεγμένες δουλειές, απέχοντας συνειδητά από τις πίστες.

Η φωνή της επενδύει μουσικά την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια πασίγνωστης εταιρίας ουίσκι με το τραγούδι «Fly me to the moon» του Frank Sinatra, τραγούδι για το οποίο πήρε άδεια από την κόρη του αξέχαστου Sinatra, Nancy, η οποία έχει τα δικαιώματα των τραγουδιών του.

Σήμερα, διαβάζουμε ότι η ΤΕREZA εμφανίζεται σε ένα… fly me to the moon party στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.



Η αισθαντική Tereza μάς απογειώνει στο φεγγάρι με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή performer που με τη χαρακτηριστική φωνή και την αξιοσημείωτη ζωντάνια της θα μας προκαλέσει σε ένα παιχνίδι με γνώριμα τραγούδια που έχουμε όλοι σιγοτραγουδήσει.
Lounge, bossa, jazzy, funk, covers… μουσικές και αξέχαστα κομμάτια όπως το Fly me to the Moon, Love Me More, No ordinary Love.

Πιάνο: Χάρης Μπότσης
Μπάσο: Mampre Hasardjian
Ντραμς: Θοδωρής Χριστοδούλου

Info:

CAFE ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067
E-mail: [email protected]
Facebook: Cafe Nomismatiko Mouseio

Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες - Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live.

Δίτε την Tereza στο παρελθόν: