Νέα δημοσιεύματα για τον Prince: Πάλευε με οικονομικά προβλήματα!

26.04.2016
Όλο και περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική ζωή του σουπερστάρ της μουσικής Prince, που βρέθηκε νεκρός στο ασανσέρ του Paisley Park στη Μινεάπολη την περασμένη Πέμπτη 21/4, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail και στο TMZ, ο Prince είχε οικονομικά πρoβλήματα, αν και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του.

Ο star είχε μια αντι-εμπορική συμπεριφορά και πολύ συχνά αρνούνταν να συμμετέχει σε διαφημιστικά, ταινίες, εμφανίσεις που θα του έδιναν πολλά χρήματα, ενώ ήταν πάντα πολύ επικεντρωμένος στη μουσική του. Γι αυτό και πέρναγε πάρα πολλές ώρες στα στούντιο ηχογράφησης μέσα στο μέγαρό του, το Paisley Park στη Μινεάπολη.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, αλλά η Daily Mail αναφέρει ότι ο υποτιθέμενος «προμηθευτής» του Prince δήλωσε ότι ο σταρ ξόδευε $40,000 τη φορά για να αγοράσει ένα δυνατό κοκτέιλ παυσίπονων φαρμάκων, στα οποία ήταν εθισμένος.

Το TMZ αναφέρει ότι ο δημιουργός του Purple Rain αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω του πολυτελούς τρόπου ζωής του και της άρνησής του να ξεπουλήσει τη μουσική του και την «εικόνα» του στα media.

Λέγοντας "όχι" σε διαφημιστικά συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων και σε προτάσεις για εμπορικές ταινίες και events διατήρησε τον μύθο του, αλλά όχι και την οικονομική του άνεση. Μάλιστα λέγεται ότι ο Prince έβγαζε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του από τις live εμφανίσεις, τις οποίες όμως αποφάσιζε αυθόρμητα ... με αποτέλεσμα να κοστίζει πολλά χρήματα το στήσιμο του σόου και συχνά να μην βγάζει κέρδη!

Πηγές υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας «άξιζε» μόλις 150 εκατ. δολάρια όταν «έφυγε» και όχι 300 όπως ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις.