«Κλάταρε» ο Τζορτζ Μάικλ- Φλερτάρει με τον θάνατο σε κέντρο αποτοξίνωσης

13.07.2015
Ο κυπριακής καταγωγής σουπερστάρ της μουσικής σκηνής Τζορτζ Μάικλ - τον οποίο έχουμε απολαύσει και σε συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου του 2007 - έχει σύμφωνα με αποκαλύψεις αγαπημένων του προσώπων καταλήξει να είναι ένα «θολωμένο ναυάγιο».

Για την υγεία του 52χρονου σταρ των Wham! εκφράζει την έντονη ανησυχία της η 45χρονη Τζάκι Γεωργίου, σύζυγος του ξαδέλφου του Μάικλ, μιλώντας στη βρετανική The Sun. Η εικόνα που περιγράφει απέχει μακράν από τον λαμπερό, πάμπλουτο, υγιή σταρ που είχαμε στο μυαλό μας.

Κατάχρηση κρακ, κοκαΐνης, αλκοόλ και μαριχουάνας, τον έχει αφήσει ένα «θολωμένο ναυάγιο», περιγράφει στη συνέντευξή της: «Κάπνιζε πολύ κρακ. Πριν πάει στο κέντρο αποτοξίνωσης, είχε φτάσει στο σημείο που έτρεμε αν δε το είχε (...) Πήγαινε σε πάρτι, όπου έπαιρνε ναρκωτικά και έπεφτε στο πάτωμα και μετά ξυπνούσε σε μία λίμνη εμετού. Φρικτά πράγματα. Ηταν τόσο άρρωστος. Παίρνει κρακ, μαριχουάνα, κοκαΐνη και πολύ αλκοόλ. Θα καταλήξει στη φυλακή ή νεκρός. Φοβάμαι ότι θα πεθάνει» πρόσθεσε η Τζάκι.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές κλινικές αποτοξίνωσης στον κόσμο, στο Kusnacht Practice της Ελβετίας. Η κλινική διατείνεται επισήμως ότι προφέρει θεραπείες για «διατροφικές διαταραχές, εθισμό στον τζόγο, κατάθλιψη, τραυματικές εμπειρίες και εθισμό στο ίντερνετ!»

Πάντως, ο σταρ είχε πολλά προβλήματα με την υγεία του τα τελευταία χρόνια, προφανώς λόγω της καταπόνησης του οργανισμού από τις καταχρήσεις. Το 2011, παραλίγο να πεθάνει από πνευμονία, όταν αρρώστησε κατά την προετοιμασία για μια συναυλία στη Βιέννη, και χρειάστηκε τραχειοτομή για να αναπνεύσει, όταν έπεσε σε κώμα.

Παράλληλα έχει συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρρεια. Το 2008 έγινε σάλος στη συντηρητική Βρετανία όταν συνελήφθη με ναρκωτικά σε μια δημόσια τουαλέτα με τον συνοδό του.

Μετά τον Κένι Γκος, με τον οποίο είχε δεσμό για 15 χρόνια ακολούθησε ο κατά πολλά χρόνια μικρότερός του, Φαντί Φαγουάζ.

Η γερμανική Bild ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο κέντρο εδώ και μήνες!

Από το 1982, ως το ήμισυ του ποπ ντουέτου Wham!, ο Γεώργιος Παναγιώτου (Georgios Kyriacos Panayiotou), γνωστότερος ως Τζορτζ Μάικλ, κέρδισε την αγάπη του νεανικού κοινού σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Wake Μe Up Βefore Υou GoGo» και «Careless Whispers», ενώ η αμφισεξουαλική εικόνα που προέβαλλε, με τα καυτά σορτσάκια, τη φουντωτή μες κόμμωση, το βγαλμένο φρύδι και τους τεράστιους κρίκους, τον έκανε ερωτεύσιμο για κορίτσια και αγόρια. Η διάλυση του συγκροτήματος σήμανε μια ακόμη πιο επιτυχημένη προσωπική πορεία με τελικό απολογισμό πωλήσεις άνω των 100 εκατομμύρια δίσκων, επτά Νο1 επιτυχίες στη Βρετανία και οκτώ στις ΗΠΑ. Μεταξύ 1984 και 2004 ο Τζορτζ Μάικλ ακουγόταν περισσότερο από κάθε άλλον στο βρετανικό ραδιόφωνο.