O Ρόμπι σάρωσε στη Μαλακάσα - Μέχρι τον πατέρα του ανέβασε στη σκηνή [photos]

21.06.2015
Ένας πραγματικός βασιλιάς του περφόρμανς, ο υπερσεξουαλικός Ρόμπι Γουίλιαμς σάρωσε τη σκηνή του Rockwave, στη συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας «Let Me Entertain You» το Σάββατο το βράδυ στο TerraVibe. Το άτακτο παιδί της ποπ έκανε ό,τι τρέλα του κατέβηκε στο κεφάλι και ενθουσίασε το κοινό - που από μία πρόχειρη εκτίμηση άγγιξε τις 30.000.

Τι θα έλεγαν άραγε οι υπόλοιποι Take That αν έβλεπαν αυτή τη συναυλία; Σίγουρα ότι ο Ρόμπι δεν έκανε ποτέ για μέλος συγκροτήματος, αφού είναι όλος ένα συγκρότημα. Το Μπρόντγουεϊ χάνει έναν ακούραστο [και ακόρεστο] εργάτη της τέχνης. Γιατί δεν έχει κάνει ακόμα μιούζικαλ ή μια κινηματογραφική ταινία; Ο Ρόμπι που είδαμε απόψε είναι ταυτόχρονα ηθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής, παρουσιαστής, ανιματέρ, stand-up comedian... και τα κάνει όλα τόσο καλά και σε τόσο καταιγιστικούς ρυθμούς, που δυσκολευτήκαμε να τον... παρακολουθήσουμε!

Η συναυλία ξεκίνησε στις 10.30 με το κομμάτι Let Me Entertain You και κατόπιν χωρίς περιστροφές το διαβόλι της ποπ μάς δήλωσε ότι το όνομά του είναι Ρόμπι Γουίλιαμς και ο... ποπός μας είναι δικός του για τις επόμενες 2 ώρες [επιδεικνύοντας φυσικά τον δικό του].

Σφυροκόπημα made in Robbie's wet dreams. Ο hyper-active διασκεδαστής Ρόμπι πάνω στη σκηνή. Ένας αυθόρμητος «τζόκερ» γεννημένος το 1974 - που μέσα σε 2 ώρες έκανε ένα φλας μπακ σε όλη την καριέρα, αλλά και σε όλη τη ζωή του [που κρύβεται στα λόγια πχ του Better Man ή του Feel].
Καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης, που παίρνει ενέργεια από το κοινό και δίνει καθαρή ενέργεια πίσω.

Love Supreme, Monkey, Feel, Kids ... Ο ξανθός μοϊκάνος Ρόμπι έκανε τις τρέλες του και καταχειροκροτήθηκε:

Φόρεσε φούστα πλισέ μαύρη και μάς έδειξε το εσώρουχό του, έσφιξε το ποντίκι το μπράτσο του και το φίλησε με πάθος, έπαιξε αισθησιακά με τη γλώσσα του, μάσημε με μανία την τσίχλα του, ανέβασε μια Ελληνίδα κορμάρα από το κοινό και τραγούδησε μαζί της, έκανε τεστ στον κόσμο αν γνωρίζει τα τραγούδια του και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει σε 18 μήνες... πάλι στη Μαλακάσα.

Έβαλε το κοινό να τραγουδήσει σε βίντεο «Χρόνια Πολλά» σε έναν φίλο του που είχε γενέθλια (!) και έβγαλε τον ... 66χρονο πατέρα του, Pete Conway, να τραγουδήσει μαζί του στη σκηνή το «Better Man» για ευνόητους λόγους... Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις Ελληνίδες - κάπου εκεί θυμήθηκε ότι έχει γυναίκα και παιδιά - και επιβεβαίωσε ότι ήταν εκείνος στο μπαλκόνι της Μ.Βρετανίας - «μένω σε εκείνο στην Πλατεία που όλοι διαμαρτύρονται (!)» ...

Και όταν τα τραγούδια του τον έκαναν να βαριέται λίγο τραγούδησε κομμάτια άλλων, όπως το I Love Rock n Roll της Joan Jet, το Royals της Lorde ... και φυσικά τον ροκ ύμνο όλων των εποχών Bohemian Rhapsody των Queen ... Προς τιμήν μας συνέθεσε on the spot και ένα τραγούδι για την Ελλάδα... Greece Greece I love you, Your ladies are so pretty, I want to come and live here! Αναφορικά με το θέμα των ναρκωτικών μας διαβεβαίωσε επιμόνως ότι τα έχει κόψει τελείως ... εκτός αν η κάνναβη θεωρείται ναρκωτικό (!)

Με το support μιας καταπληκτικής μπάντας - και από πλευράς μουσικών, αλλά και από πλευράς τραγουδιστριών - ο διαδραστικός Ρόμπι έπαιξε με ήχους ποπ, τζαζ, κάντρι, ροκ και ολοκλήρωσε με το θεϊκό Angels. Ο επίλογος γράφτηκε με πολλές ακτίνες λέιζερ και κονφετί, ενώ ο κόσμος τον αποθέωσε, αναγνωρίζοντας ότι μόλις παρακολούθησε μια από τις πιο χορταστικές συναυλίες των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Ρόμπι, από τη Μαλακάσα φύγαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο, και σε περιμένουμε σε 18 μήνες, όπως μάς υποσχέθηκες...

Χρ. Τσατσαράγκου



Από ό,τι φαίνεται και ο Ρόμπι καλά πέρασε: