Η Καμεράτα μάς ταξιδεύει στους Beatles

08.01.2015
Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου συναυλία της Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αναβάλλεται λόγω αιφνίδιας ασθένειας του αρχιμουσικού της Καμεράτα, κυρίου Γιώργου Πέτρου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας με τα έργα Μουσική των νερών» και «Βασιλικά πυροτεχνήματα του Χαίντελ.

Η έτερη προγραμματισμένη για τις 30 Ιανουαρίου συναυλία της Καμεράτα «The Beatles-Tribute project”, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.


Στις 30 Ιανουαρίου η Καμεράτα θα επαναλάβει την πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή συναυλία The Beatles tribute project, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αποδοχή στην πρώτη της παρουσίαση το καλοκαίρι στο Ηρώδειο.

Οι Beatles,ιδιοφυείς μουσικοί που υπέγραψαν μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών, άφησαν πίσω τους κλασικά τραγούδια που διατηρούν τη φρεσκάδα τους ακόμα και σήμερα.

Τα πιο γνωστά τραγούδια των Beatles παρουσιάζονται από την Καμεράτα σε μουσική διεύθυνσητου γνωστού συνθέτη Νίκου Πλατύραχουπου μέσα από τις ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις που έκανε διατηρεί το μοναδικό ύφος και τη δυναμική των τραγουδιών εμπλουτίζοντας τα με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου.

To ρόλο των τεσσάρων "Σκαθαριών" αναλαμβάνουν οι Κώστας Βασιλιάγκος, Δώρος Δημοσθένους, Βασίλης Γισδάκης, juststeve, ενώ special guest θα είναι το αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES

ΙΝFO:

Πότε: 30 Ιανουαρίου

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών: Βας. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Ομήρου 8, Αθήνα

Τηλ. 210 7282333

Ώρα έναρξης:20:30

Που: Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Τιμές:
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 6,5
Πολύτεκνοι, 65+: € 8,5
Ζώνη Γ: € 11
Ζώνη Β: € 20
Ζώνη Α: € 28
Διακεκριμένη Ζώνη: € 40