Kadebostany: Διασκευάζουν Μπιγιονσέ και ζουν σε μια χώρα Ουτοπία

18.12.2014
Το αυριανό τους σόου είναι sold - out ... μήπως είναι και το σημερινό; Οι Kadebostany είναι δημιουργία του Ελβετού παραγωγού Kadebostan, που κατάφερε με μαεστρία να συγκεντρώσει μερικούς πολύ καλούς μουσικούς, από διάφορα σημεία της Ευρώπης, για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το επικής – ηχητικά - αισθητικής pop όραμά του.

Με στοιχεία από electro, τη χαρακτηριστική φωνή της Amina, και τα παιγμένα σαν σε εμβατήριο πνευστά να κυριαρχούν, το σχήμα γρήγορα έχτισε ένα μουσικό προφίλ πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό.

Όλα αυτά έγιναν το 2008, και σήμερα, 6 χρόνια μετά, οι Kadebostany έχουν στη συλλογή τους 2 υπερ-πετυχημένα άλμπουμ, το ντεμπούτο τους “Songs from Kadebostany” και το “Pop Collection” που μόλις κυκλοφόρησε απο την Mahayana Records, εκατοντάδες live ανά τις ηπείρους (ανάμεσά τους, στο Montreux Jazz Festival, το Mutek στο Μεξικό, το Rock N' Coke της Τουρκίας, το Reeperbahn Festival στο Αμβούργο, το Dour Festival του Βελγίου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) και αρκετά hit singles που στην Ελλάδα έγιναν μάλιστα anthems (από το “Walking with the Ghost” και το “Castle in the snow” μέχρι την πρόσφατη διασκευή τους στο κλασικό “Crazy in Love” της Beyoncé).

Αναμένουμε με ανυπομονησία να τους δούμε live απόψε, γιατί οι ζωντανές εμφανίσεις τους λέγεται ότι είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Info:

Παρασκευή 18 & 19/12 στην Αθήνα
Σάββατο 20/12 στη Θεσσαλονίκη και
Κυριακή 21/12 στην Πάτρα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Προπώληση για PassPort
viva.gr, 11876, Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots
Προπώληση: 18 € Ταμείο: 20 €