Από τα πρώτα λεπτά της παράστασης, καταλαβαίνεις πως θα χειροκροτήσεις όσους βρίσκονται στη σκηνή όχι εκτελώντας μια τυπική διαδικασία αλλά επειδή πραγματικά όλος ο θίασος σε παρέσυραν στην γνωστή τσεχοφική έπαυλη με μία αξιοθαύμαστη αισθητική, σπουδαίες ερμηνείες και δεν άφηναν την προσοχή σου να φύγει από πάνω τους.
Βγαίνοντας έξω επικρατούσε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει πλέον. Μας περίμεναν ακόμα παραταγμένοι οι ένστολοι κύριοι λες και επρόκειτο να αρχίσει κάποιος πόλεμος, πολλοί καλοντυμένοι θεατές έβγαιναν από ένα διπλανό μεγάλο θέατρο, το μετρό έκλεισε ύστερα από εντολή της αστυνομίας και οι Σύριοι πρόσφυγες να παραμένουν απέναντι από τη βουλή σε αντίξοες συνθήκες.
-Να ξερες πόσο βαριά είναι η καρδιά μου
-Πρέπει να ζήσουμε θείε Βάνια.
Περπατώντας για το δρόμο της επιστροφής , οι τελευταίες ατάκες του έργου στριφογύριζαν αγκαζέ για να τις θυμόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε και νομίζουμε ότι δε θα συνεχίζουμε και πάλι όρθιοι το δρόμο μας.
Φωτογραφίες/Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου
%PHOTO17%
%PHOTO18%
%PHOTO19%
%PHOTO20%
%PHOTO21%
%PHOTO22%
%PHOTO23%
%PHOTO24%
%PHOTO25%
%PHOTO26%
%PHOTO27%
%PHOTO28%
%PHOTO29%
%PHOTO30%
Info
ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΝ: Αμερικής 10,Κολωνάκι
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Από 10 Δεκεμβρίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Τετάρτη 20.00, Πέμπτη 21.00, Παρασκευή 21.00, Σάββατο 18.30 & 21.30, Κυριακή 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τετάρτη- 15 ευρώ
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 18.30, Κυριακή 18 ευρώ, Εξώστης 16ευρώ
Σάββατο 21.30 20 ευρώ, εξώστης 17 ευρώ
Φοιτητικό, ανέργων 12 ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 130 λεπτά (με διάλειμμα)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ