Η τραγουδίστρια έγκυος στο 5ο παιδί του Τζουντ Λο

17.10.2014
Ο διάσημος ηθοποιός Τζουντ Λο (Jude Law) εξέπληξε τους φαν του όταν ανακοίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά!

Η αποκάλυψη έγινε στην MailOnline και αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ δεν είναι το πόσο καρπερός είναι ο Τζουντ Λο, αλλά το ότι η συμβία του είναι η πολλά υποσχόμενη – ανερχόμενη τραγουδίστρια και στιχουργός Κάθριν Χάρντινγκ (Catherine Harding), aka Κατ Καβέλι (Cat Cavelli).

Η 23χρονη είναι Ιρλανδή, σήμερα είναι περίπου 5 μηνών έγκυος, και είχε έναν θυελλώδη δεσμό με τον 41χρονο ηθοποιό. Μάλιστα έμεινε μαζί του ένα ολόκληρο εξάμηνο στην Τσεχία στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον … ζευγάρι, αλλά θα μεγαλώσουν το παιδί μαζί και επιθυμούν με την επίσημη ανακοίνωσή τους το θέμα να θεωρηθεί προσωπικό και να γίνει σεβαστό από τους απανταχού δημοσιογράφους!

Ο Τζουντ Λο (Jude Law) έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Σέιντι Φροστ (Sadie Frost), τον 18χρονο Ράφερτι (Rafferty), τον 12χρονο Ρούντι (Rudy) και τη 12χρονη Ίρις (Iris) ενώ το 2008, ύστερα από ένα σύντομο δεσμό, το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ (Samantha Burke) του χάρισε άλλη μια κόρη, τη Σοφία.

Χ.Τ.