Tι γίνεται με τους ΑLT-J στην Ελλάδα; Πανικός!

22.09.2014
Οι ΑLT-J φαίνεται ότι έχουν φανατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουνε κάποια ραδιοφωνική επιτυχία.

Αυτό φαίνεται όμως ότι θα αλλάξει με το Left hand free που άρχισε να παίζεται στα ραδιόφωνα της χώρας μας(power play σε Red(Aθήνα), Αtlantis(Aθήνα), 1055 Rock (Θεσσαλονίκη), V911(Θεσσαλονίκη). Στο itunes singles chart της Ελλάδας πάντως πουλάνε πολύ με τα νέα τραγούδια του album τους που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και μόλις έγιναν διαθέσιμα.

Σπάνια συναντάμε 4 τραγούδια από έναν καλλιτέχνη στα 10 πρώτα του Itunes chart πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη προσμονή στη χώρα μας για το νέο τους album This is all yours.

Oι Αlt-j είναι το συγκρότημα που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς με το πρώτο τους album πριν 2 χρόνια. Κατάφεραν μάλιστα να κερδίσουν το βραβείο του καλύτερου album στα βραβεία Mercury Prize. Τώρα επιστρέφουν για να αποδείξουν ότι ο ντόρος για το όνομά τους είναι δικαιολογημένος.

Το νέο τους single Left Hand Free ενθουσιάζει όποιον το ακούει και έχει ήδη μπει στη λίστα των καλύτερων alternative Τραγουδιών της χρονιάς ενώ το video του τραγουδιού φανερώνει την διάθεση των Alt-J για να παρουσιάσουν κάτι ποιο ανέμελο, sexy και groovy!