Μαγικός Αυλός με εφέ Μαύρου Θέατρου για παιδιά

22.09.2014
Το αριστούργημα του Wolfgang Amadeus Mozart, ο «Μαγικός Αυλός», παρουσιάζεται από την Παιδική Σκηνή του θεάτρου CORONET σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κόκκινου και μας ταξιδεύει μαζί με την μαγεία του Μαύρου Θεάτρου σε ονειρικούς τόπους και κόσμους.

Η παράσταση είναι βασισμένη στην κλασσική όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart «Ο Μαγικός Αυλός» και παρουσιάζει την φανταστική περιπέτεια του πρίγκιπα Ταμίνο που ερωτεύεται την πανέμορφη πριγκίπισσα Παμίνα και αποφασίζει να την ελευθερώσει από το κάστρο του μάγου Ζαράστρο, όπου βρίσκεται κλεισμένη.
Στο πλευρό του Ταμίνο βρίσκετε ο Παπαγκένο, μισός πουλί και μισός άνθρωπος, ο οποίος είναι εξαιρετικά φλύαρος και σκανδαλιάρης.
Σύμμαχος τους σε αυτή την επικίνδυνη αποστολή είναι ένας μαγικός αυλός, που θα τους προστατεύσει από τους κινδύνους.
Οι δύο σύντροφοι θα περάσουν από πολλές δοκιμασίες μέχρις ότου θριαμβεύσει το Καλό και η Αγάπη.

Η παράσταση είναι ένας ονειρικός συνδυασμός, όπου συνυπάρχουν ‘ζωντανοί’ ηθοποιοί, που ερμηνεύουν τους ρόλους τους, ταυτόχρονα με την τεχνική του μαύρου θεάτρου υπό τους ήχους της όπερας. Τα ειδικά εφέ, έχουν σαν αποτέλεσμα μια πρωτότυπη παράσταση που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.
Μια εκπληκτική απόδοση της γνωστής όπερας του «Μαγικού Αυλού»

Συντελεστές:
Θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία : Μιχάλης Κόκκινος

Ώρες & Ημέρες παραστάσεων:
Κυριακή : 11:30

Τιμές εισιτηρίων:
Ελεύθερες παραστάσεις : Ενήλικες 15 Ευρώ
Παιδιά* 10 Ευρώ
Οικογενειακό** 40 Ευρώ
* Το παιδικό εισιτήριο αναφέρεται σε παιδιά έως 13 ετών

** οικογενειακό : 2 ενήλικες + 2 παιδιά Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Coronet προπωλούνται : - Ταμείο Θεάτρου Coronet : Καθημερινά 09.00 - 21.00, Φρύνης 11 και Υμηττού Παγκράτι , Τηλ. 210 7012123, 210 7012511
- www.viva.gr, 11876
- Καταστήματα Public, www.public.gr
- Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD