Αυτά τα... τέρατα του σεξ θα σας εξάψουν

17.09.2014
Σας απασχολεί που βαδίζετε και που βρίσκεστε σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους όσον αφορά τα σεξουαλικά σας θέλω και φαντασιώσεις; Αν ισχύει κάτι από αυτά, η έκθεση με τίτλο “Sex Monsters” («Τέρατα του Σεξ» στην ελληνική) θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα. Εδώ έχουμε δέκα καλλιτέχνες από διάφορα πεδία να εξερευνούν και να τεστάρουν τα όρια θεμάτων, όπως φετιχισμός, πορνεία, ήθη, ακόμη και αυτό του σεξουαλικού προσανατολισμού. Είναι μια συλλογή έργων τέχνης (?) που περιλαμβάνει φωτογραφία, κολάζ, ασεμπλάζ και σχέδιο και μας επιτρέπει να αναρωτηθούμε και να προβούμε σε ενδοσκοπήσεις αναφορικά με τη δική μας σεξο-ιδιοσυγκρασία παρακολουθώντας light ερωτική τέχνη! Πέρα από το ζήτημα της εσωτερικής μας αναζήτησης, η συγκεκριμένη έκθεση είναι και ένα ενδιαφέρον σχόλιο πάνω στη βιομηχανία του σεξ και την έκταση που έχει πλέον καταλάβει, αλλά και το πόσο κοινότοπα μπορεί πλέον να θεωρηθούν όλα αυτά σ' έναn κόσμο υπερ-εμποτισμένο στο σεξουαλικό υπονοούμενο σε κάθε έκφανση της ζωής. Σε πλήρη αρμονία μ' αυτά τα φιλοσοφικά ζητήματα, η έκθεση “Sex Monsters” με τα σαδομαζοχιστικά, τα ελαφρά πορνογραφικά, τα sexploitation θέματα κλπ... θα σας τραβήξει την προσοχή, εξάπτοντας την περιέργεια του ηδονοβλεψία που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Γ.Ο

Σας απασχολεί που βαδίζετε και που βρίσκεστε σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους όσον αφορά τα σεξουαλικά σας θέλω και φαντασιώσεις;

Αν ισχύει κάτι από αυτά, η έκθεση με τίτλο “Sex Monsters” («Τέρατα του Σεξ» στην ελληνική) θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα. Εδώ έχουμε δέκα καλλιτέχνες από διάφορα πεδία να εξερευνούν και να τεστάρουν τα όρια θεμάτων, όπως φετιχισμός, πορνεία, ήθη, ακόμη και αυτό του σεξουαλικού προσανατολισμού. Είναι μια συλλογή έργων τέχνης (?) που περιλαμβάνει φωτογραφία, κολάζ, ασεμπλάζ και σχέδιο και μας επιτρέπει να αναρωτηθούμε και να προβούμε σε ενδοσκοπήσεις αναφορικά με τη δική μας σεξο-ιδιοσυγκρασία παρακολουθώντας light ερωτική τέχνη!

Πέρα από το ζήτημα της εσωτερικής μας αναζήτησης, η συγκεκριμένη έκθεση είναι και ένα ενδιαφέρον σχόλιο πάνω στη βιομηχανία του σεξ και την έκταση που έχει πλέον καταλάβει, αλλά και το πόσο κοινότοπα μπορεί πλέον να θεωρηθούν όλα αυτά σ' έναn κόσμο υπερ-εμποτισμένο στο σεξουαλικό υπονοούμενο σε κάθε έκφανση της ζωής.

Σε πλήρη αρμονία μ' αυτά τα φιλοσοφικά ζητήματα, η έκθεση “Sex Monsters” με τα σαδομαζοχιστικά, τα ελαφρά πορνογραφικά, τα sexploitation θέματα κλπ... θα σας τραβήξει την προσοχή, εξάπτοντας την περιέργεια του ηδονοβλεψία που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Γ.Ο