Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κάνιε

11.09.2014
Ο 38χρονος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ένιωσε μια πολύ έντονη αδιαθεσία λίγο πριν από τη συναυλία του στην Αυστραλία και προκάλεσε τον πανικό στους γιατρούς.

Τον μάτιασαν τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West). Χθες λίγο πριν την συναυλία του στη Μελβούρνη, ο 38χρονος ράπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Epworth λόγω μιας πολύ έντονης ημικρανίας που ένιωσε και υπεβλήθη αμέσως σε μαγνητική τομογραφία.

«Η κόρη μου ήταν στον μαγνητικό τομογράφo. Λίγο πριν ξεκινήσει οι σωματοφύλακες όρμηξαν μέσα και εκκένωσαν το χώρο. (ο Γουέστ) είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με ένα λευκό πανί και είχαμε σοκαριστεί που φαινόταν τόσο σοβαρός. Όλοι ήταν πανικόβλητοι.» δήλωσε η Λορέν Τέρι (Lorain Terry) η οποία βρισκόταν στο χώρο την ώρα που έφεραν τον Κάνιε και ττρόμαξε από την κατάσταση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του E!Online, η επίσκεψη ήταν προληπτική, δεν έπαθε κρίση επιληψίας όπως φοβόντουσαν αρχικά οι γιατροί κι απλά είχε έναν δυνατό πονοκέφαλο οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ύστερα από δυομιση ώρες ο Κάνιε έφυγε με την προσωπική του συνοδεία από το νοσοκομείο και εμφανίστηκε κανονικά στη συναυλία χωρίς απρόοπτα.