Έπιασε πάτο ο καινούριος δίσκος του Ρόμπιν Θικ!

10.07.2014
O 35χρονος τραγουδιστής κυκλοφόρησε νέο υλικό το οποίο απέτυχε παταγωδώς στις πωλήσεις.

Ο Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) δεν προσγειώθηκε καθόλου ομαλά μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του το οποίο ονόμασε “Paula” ύστερα από το χωρισμό με τη γυναίκα του και οι πωλήσεις τις πρώτης βδομάδας δεν έχουν καμία σχέση με το “Blurred Lines”. Τον πήρε ο κατήφορος και πούλησε μόλις 530 αντίτυπα ενώ ο προηγούμενος 25.981 στην Αγγλία και 177.00 στην Αμερική από τις πρώτες μόλις μέρες που βγήκε στα ράφια.

Στο άλμπουμ υπάρχει και το κομμάτι “Get her back” που αναφέρεται στη γυναίκα του όπως και όλα τα τραγούδια τα οποία έχουν τίτλους όπως “Still Madly Crazy” , “Love Can Grow”, “Τoo little too late” σε μία προσπάθεια για να την κερδίσει πίσω αλλά απ' ότι φαίνεται οι θαυμαστές του δεν συγκινήθηκαν και πολύ κι ούτε η Paula η οποία δεν γύρισε τελικά πίσω.

Οι δυο τους χώρισαν το Φεβρουάριο ύστερα από τρία χρόνια γάμου όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μαζί με άλλες γυναίκες αλλά κανένας από τους δύο δεν έδωσαν λεπτομέρειες για τις πραγματικές αιτίες του χωρισμού. Από τότε ο Θικ την έχει αναφέρει πάρα πολλές φορές στις εμφανίσεις και στις συνεντεύξεις του για να της τραβήξει την προσοχή με αλλά δεν το πέτυχε ποτέ. Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ.