Διάσημοι πολιτικοί έβγαλαν... ρώγες!

07.07.2014
Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται… οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών έβγαλαν θηλές στο πρόσωπο! Το αλλόκοτο αυτό περιστατικό συμβαίνει στους πίνακες της Εμιλι Ντόιτσμαν (Emily Deutchman) και αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπο! Η νεαρή καλλιτέχνιδα με το που αποφοίτησε από το κολλέγιο άρχισε να πειραματίζεται με τα γυναικεία... στήθη τοποθετώντας τα περίτεχνα στα πρόσωπα φίλων της. Αργότερα αποφάσισε να προεκτείνει το μεγαλειώδες αυτό project της στα πρόσωπα ιστορικών μορφών της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα σε πρόσωπα πολιτικών. Απολαύστε έτσι τον Μπιλ Κλίντον με ρώγα στη μύτη, τον Πρόεδρο Ομπάμα με ρώγες στ’ αφτιά, τον Αβραάμ Λίνκον με μούσι από ρώγες και πολλούς πολλούς άλλους. Και ενώ η Ντόιτσμαν επιμένει πως τα έργα αυτά είναι καθαρά χιουμοριστικά, έχει ξεσηκώσει διάφορες πολιτικές ερμηνείες… Γ.Ο

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται… οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών έβγαλαν θηλές στο πρόσωπο! Το αλλόκοτο αυτό περιστατικό συμβαίνει στους πίνακες της Εμιλι Ντόιτσμαν (Emily Deutchman) και αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπο!

Η νεαρή καλλιτέχνιδα με το που αποφοίτησε από το κολλέγιο άρχισε να πειραματίζεται με τα γυναικεία... στήθη τοποθετώντας τα περίτεχνα στα πρόσωπα φίλων της. Αργότερα αποφάσισε να προεκτείνει το μεγαλειώδες αυτό project της στα πρόσωπα ιστορικών μορφών της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα σε πρόσωπα πολιτικών. Απολαύστε έτσι τον Μπιλ Κλίντον με ρώγα στη μύτη, τον Πρόεδρο Ομπάμα με ρώγες στ’ αφτιά, τον Αβραάμ Λίνκον με μούσι από ρώγες και πολλούς πολλούς άλλους.

Και ενώ η Ντόιτσμαν επιμένει πως τα έργα αυτά είναι καθαρά χιουμοριστικά, έχει ξεσηκώσει διάφορες πολιτικές ερμηνείες…

Γ.Ο