Έσπασε το χέρι της - Αναβάλλεται η «Λυσιστράτη»

03.07.2014
Ατύχημα είχε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ANT1!

Και ενώ περιμέναμε την πρεμιέρα της «Λυσιστράτης» με την Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο -και μαζί της τους Αντώνη Λουδάρο, Θανάση Τσαλταμπάση και Νάντια Κοντογεώργη- ένα τυχαίο άσχημο γεγονός έφερε τα πάνω κάτω...

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ANT1 κατά τη διάρκεια της πρόβας τζενεράλε, το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Καβογιάννη έπεσε από τη σκηνή και έπαθε κάταγμα στο χέρι της. Η πρωταγωνίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η παράσταση «Λυσιστράτη» θα έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, αλλά η πρεμιέρα της αναβλήθηκε, όπως και η παράσταση στις 4 Ιουλίου στη Νίκαια. Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει καλώς εχόντων στις 10 του μήνα στο θέατρο στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα ο Γ. Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Να πω κάτι δυσάρεστο. Σήμερα ήταν να ξεκινήσει η Λυσιστράτη. Ήταν να παίξει σήμερα στο θέατρο Βράχων και αύριο στη Νίκαια. Ωστόσο, έπεσε η Μαρία η Καβογιάννη και έσπασε το χέρι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, γιατί σήμερα θα χειρουργηθεί η γυναίκα. Άρα αναβάλλεται και η σημερινή και η αυριανή παράσταση. Με κάποιο τρόπο από την εταιρία παραγωγής θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω, δεν θα τα χάσετε!».

Διάβασε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Χ.Τ.