Βρέχει «παποτάκια» στην ταράτσα του Bios

30.06.2014
Το παποτό, το παγωμένο ποτό σε ξυλάκι, δημιουργήθηκε στην ταράτσα του μπάιος στην αρχή του καλοκαιριού.

Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή μιας και τα φρέσκα φρούτα, το αλκοόλ και η υπερπαγωμένη υφή του τρελαίνουν τις αισθήσεις, δημιουργώντας εθισμό! Από τότε που ξεκίνησε η νόστιμη αυτή τρέλα, οι εφευρέτες του παποτού εργάζονται πυρετωδώς στα μυστικά εργαστήρια του Μπάιος για να δημιουργήσουν νέα παποτά και πειραματίζονται διαρκώς με νέες γεύσεις. Το θέμα είναι ποια γεύση από όλες;

Οι παποτοδοκιμαστές των εργαστηρίων μας έχουν ήδη επιλέξει ο καθένας τη δική του αγαπημένη γεύση και ο Ταϊλανδός sous chef έχει πάθει κατάθλιψη. Οι χαβανέζες, που άλλοτε έλιωναν τα ζουμερά φρούτα του παποτού, του κάνουν αέρα και παίζουν χαρούμενες μελωδίες στο γιουκαλίλι τους για να του φτιάξουν τη διάθεση. Μάταια όμως. Οι μπάρμεν έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται. Το Μπάιος και το παποτό λοιπόν χρειάζονται την πολύτιμη βοήθειά σας.

Πέμπτη βράδυ, αναμένεται τοπική και τροπική βροχή φρούτων και αλκοόλ πάνω απ’ την ταράτσα του Μπάιος. Θα βρέξει παποτάκια! Δηλαδή παποτοσφηνάκια απείρων γεύσεων και συνδυασμών κι εσείς καλείστε πέρα απ’ το να τα απολαύσετε, να ψηφίσετε την αγαπημένη σας γεύση για να ανακηρύξουμε στο τέλος της βραδιάς το δημοφιλέστερο παποτό του καταλόγου μας! Σώσε κι εσύ έναν Ταϊλανδό σους σεφ, απολαμβάνοντας ένα παποτάκι!

Τα παποτο – σφηνάκια μας θα διατίθενται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ψήφισε την αγαπημένη σου γεύση παποτό και μπες κι εσύ στην κλήρωση για να κερδίσεις μια τσάντα κι ένα t- shirt παποτό!


*Μην ξεχνάς παποτέ, όταν ανεβάζεις την αγαπημένη σου παποτοεμπειρία στο Instagram το hashtag: #papoto !

Info:

Παποτό Κρέιζ Νάιτ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014
Tαράτσα Μπάιος
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη

www.papoto.gr