Οσκαρικό σαμποτάζ στη Λάνα!

19.12.2013
Κάποιοι έκαναν σαμποτάζ στην 27χρονη τραγουδίστρια για να μην μπει ποτέ στην ομάδα των υποψηφίων για το γνωστό χρυσό αγαλματίδιο.

Η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) μπορεί να έχει αμέτρητους θαυμαστές παγκοσμίως αλλά υπάρχουν και κάποιοι haters που δεν τη συμπαθούν και πολύ. Οι τελευταίοι δε θέλουν σε καμία περίπτωση να φτάσει η 27χρονη τραγουδίστρια στα φετινά βραβεία Όσκαρ με το κομμάτι της "Young and Beautiful" το οποίο βρίσκεται στο soundtrack του The Great Gatsby” και αποφάσισαν να της κάνουν μποικοτάζ.

Σύμφωνα με το Deadline, τα μέλη της Ακαδημίας έλαβαν κάποια γράμματα από ανώνυμους στα οποία αμφισβητούν την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραπέμποντας τους σε άρθρο του Variety αρα το κομμάτι δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στους υποψηφίους.

Ύστερα από μια μικρή έρευνα για την εγκυρότητα των πληροφοριών, αποδεδείχθηκε πως το άρθρο στο οποίο αναφέρονταν οι παραπάνω κυριοι ήταν ψεύτικο και ως απάντηση η εταιρία παραγωγής της ταινίας, Warner Bros έφτιαξε ένα βίντεο με αφιερωμένο στο τραγούδι στιγμιότυπα από το βίντεο κλιπ και backstage στιγμές. Σημείωσε πως η μεγάλη βραδιά της τελετή των όσκαρ είναι στις 2 Μαρτίου του 2014.

Κ.Π