Η Μπιγιονσέ πούλησε 80.000 αντίτυπα σε 3 ώρες!

16.12.2013
Η 32χρονη ποπ σταρ τους ξάφνιασε όλους με τον τρόπο που ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δίσκου της και είχε τεράστια ανταπόκριση.

Την Παρασκευή είχαμε πει πως η Μπιγιονσέ (Beyonce) έκανε έκπληξη στους θαυμαστές της και χωρίς καμία διαφήμιση από πριν , ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούριου, ομότιτλου της άλμπουμ μαζί με τα πρόμο βίντεο για όλα τα κομμάτια γιατί όπως είχε πει της αρέσει να βλέπει τη μουσική που ακούει.

Τα νεότερα είναι πως το «Beyonce» πούλησε στην Αμερική 80.000 αντίτυπα μέσα σε μόλις τρεις ώρες κάτι που δε θα αρέσει και πολύ στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) η οποία είδε μόνο 100.000 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του με το «Work Bitch» στην τέταρτη θέση.

«Δεν ήθελα να κυκλοφορήσω καινούριο υλικό με τον τρόπο που το έκανα. Τα έχω βαρεθεί αυτά. Νιώθω σα να θέλω να μιλήσω άμεσα στους φανς μου γιατί υπάρχουν πάρα πολλά που μπαίνουν ανάμεσα στη μουσική, τον καλλιτέχνη και το κοινό. Δεν ήθελα να μάθει κανείς πότε βγαίνει ο δίσκος μου. Ήθελα να να δώσω το άλμπουμ μου στους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι κι ελπίζω να νιώθουν όπως ένιωθα όταν το έφτιαχνα.» δήλωσε η 32χρονη τραγουδίστρια.

K.Π