Οι γιατροί ανησυχούν για τον Χάρι Στάιλς

11.12.2013
Ο 19χρονος ποπ σταρ των One Direction δεφαίνεται να ακούει τις ιατρικές συμβουλές.

Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) είναι ίσως ο πιο περιζήτητος γόης από τους One Direction και τον έχουν συνδέσει με αρκετές διάσημες κυρίες όπως η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και η Κένταλ Τζένερ (Kendall Jenner) της δυναστείας Καρντάσιαν (Kardashian) και οι φωτογράφοι τον πετυχαίνουν όλο και πιο συχνά σε νυχτερινές εξόδους και ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως δεν κοιμάται πολύ.

Όμως οι γιατροί ανησυχούν για την υγεία του γιατί μαζί με όλα τα events και τις συναυλίες για την προώθηση του καινούριου δίσκου της μπάντας, «Midnight Memories», ο 19χρονος τραγουδιστής έχει πάθει εμμονή με την εμφάνιση του και γυμνάζεται πολλές ώρες χωρίς να ξεκουράζεται ποτέ.

« Φαίνεται ότι καταπονεί το σώμα του και δεν ξεκουράζεται αρκετά. Ο Χάρι προφανώς είναι νέος και μπορεί αν τα κάνει όλα τώρα αλλά δεν απέχει και πολύ από το να εξαντληθεί. Αν κουράζεται πολύ, δε θα αντέξει και θα καταρρεύσει. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και το πιο ανησυτικό απ’ όλα είναι ότι ο Χάρι παραδέχεται πως κοιμάται μόνο τέσσερις ώρες τη νύχτα και σίγουρα δεν είναι αρκετές ειδικά με τόσο έντονη καθημερινότητα» ανέφερε ο γιατρός Άραν Γκος (Arun Ghosh) που μάλλον εχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Κ.Π