Όλοι ψάχνουν τη Μπιγιονσέ!

04.12.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια βγήκε πρώτη στις ιντερνετικές αναζητήσεις κι οι υπόλοιπες ποπ ντίβες τρώνε τη σκόνη της.

Όσα ρούχα και να βγάλει η Μάιλι Σάιρους (MIley Cyrus) και όσα βασιλικά βρέφη κι αν γεννηθούν στο παλάτι, η Μπιγιονσέ (Beyonce) θα τους προσπερνάει πανηγυρικά και θα φτάνει πρώτη στον τερματισμό.

Η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, Bing έψαξε τα στατιστικά στοιχεία της με τα πρόσωπα που έψαξαν οι χρήστες πιο συχνά φέτος και η κυρία του κυρίου Τζέι Ζ (Jay Z) άφησε πίσω της την 20χρονη σταρ του twerking, το ζεύγος Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και Κιμ Κάρντάσιαν, (Kim Kardashian) , το μωρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ Μίντλεντον (Kate Middleton) αλλά και το φίλο της Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama).

Ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά της φέτος επιστρέφοντας από τη γέννηση της κόρης της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) .Έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Super Bowl φέρνοντας και τις υπόλοιπες Destiny’s Child στη σκηνή, τραγούδησε στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα (προκαλώντας και αντιδράσεις για το υποτιθέμενο playback), συνέργάστηκε με την H&M, γέμισε άμέτρητες σελίδες περιοδικών και η παγκόσμια περιοδεία της “The Mrs. Carter Show” έσπασε τα ταμεία. Κι έχει και συνέχεια...

Κ.Π