Ματάκιας ταξιτζής "συλλαμβάνει" ερωτευμένους

04.10.2013
Ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσει να μας εκπλήσσει ο μαγικός κόσμος της Αμερικής και ιδιαίτερα αυτός της Νέας Υόρκης. Μόνο εκεί θα μπορούσε να συμβεί ένας οδηγός ταξί, να καταγράφει με την φωτογραφική του μηχανή όμορφες στιγμές από ερωτευμένα ζευγάρια. Ο Ματ Γουέμπερ (Μatt Weber), επαγγελματίας ταξιτζής και ερασιτέχνης φωτογράφος, αποτυπώνει τα πάντα με το φακό του : την μοναξιά, το άγχος, τα σφιγμένα πρόσωπα, τη φωτεινή αλλά και τη σκοτεινή πλευρά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Βέβαια περίοπτη θέση κατέχουν οι φωτογραφίες με τα ζευγαράκια σε γλυκές στιγμές που αποτελούν μια αχτίδα αισιοδοξίας σε μια άγρια πόλη. Τη δουλειά του μπορεί ο καθένας να την αποκτήσει κάνοντας παραγγελία στο Amazon. Πηγή: Daily Mail Επιμέλεια: Γ.Ο

Ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσει να μας εκπλήσσει ο μαγικός κόσμος της Αμερικής και ιδιαίτερα αυτός της Νέας Υόρκης. Μόνο εκεί θα μπορούσε να συμβεί ένας οδηγός ταξί, να καταγράφει με την φωτογραφική του μηχανή όμορφες στιγμές από ερωτευμένα ζευγάρια.

Ο Ματ Γουέμπερ (Μatt Weber), επαγγελματίας ταξιτζής και ερασιτέχνης φωτογράφος, αποτυπώνει τα πάντα με το φακό του : την μοναξιά, το άγχος, τα σφιγμένα πρόσωπα, τη φωτεινή αλλά και τη σκοτεινή πλευρά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Βέβαια περίοπτη θέση κατέχουν οι φωτογραφίες με τα ζευγαράκια σε γλυκές στιγμές που αποτελούν μια αχτίδα αισιοδοξίας σε μια άγρια πόλη.

Τη δουλειά του μπορεί ο καθένας να την αποκτήσει κάνοντας παραγγελία στο Amazon.