Tα πρώτα εισιτήρια του Glastonbury ξεπούλησαν σε 30 λεπτά!

04.10.2013
Το γνωστό φεστιβάλ μπορεί να μην έχει ανακοινώσει τα ονόματα που θα εμφανιστούν στις σκηνές του το 2014 αλλά αυτό δεν εμπόδισε το κοινό να στηθεί στην ουρά των ταμείων.

Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αγγλίας κι ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο, κάθε χρόνο ζηλεύουμε το κοινό που πρόλαβε και μπόρεσε να βρίσκεται εκεί και το πρώτο πακέτο εισιτηρίων για το 2014έχει βγάλει ήδη φτερά. Το Glastonbury έβγαλε προς πώληση 15.000 εισιτήρια και έφυγαν μέσα σε μόλις 30 λεπτά , κάτι που ανακοίνωσαν στο twitter κι έχουν προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο πανικό.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τα ονόματα που είναι υποψήφια για να ανέβουν στις σκηνές του είναι οι Fleetwood Mac, Prince, Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) και Foo Fighters ενώ προσεχώς θα ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα.

«Θα πάμε στο Cornwall αυτή τη βδομάδα και μόλις μίλησα μ’ έναν ατζέντη στο τηλέφωνο για έναν από τους τέσσερις headliners! Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε τα δύο μεγάλα ονόματα κι έχουμε διάφορες επιλογές για το τρίτο. Είναι σπαστικό το ότι υπάρχουν πολλές σπουδαίες μπάντες που θα περιοδεύουν του χρόνου και θα θέλαμε να τις έχουμε όλες αλλά παρ όλα αυτά θα έχουμε μάλλον τα καλύτερα σόου μέχρι τώρα!» δήλωσε η διοργανώτρια του φεστιβάλ Έμιλι Ίβις (Emily Eavis) στη συνέντευξη της στο NME και περιμένουμε νεότερα…

Κ.Π