Η Μάιλι ειρωνεύεται, η Σινέντ την αποκαλεί ηλίθια...

04.10.2013
Συνεχίζεται η διαμάχη των δύο σταρ που ξεκίνησε με μία επιστολή της 46χρονης Ο Κόνορ....
Η Σινέντ Ο Κόνορ (Sinéad O’Connor) αποκάλεσε την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) ηλίθια και επικίνδυνη, επειδή κορόιδεψε τους άρρωστους νοητικά.
Οι δύο σταρ έχουν ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο μετά την επιστολή της Σινεντ στο website της στην οποία ανέφερε ότι η μουσική βιομηχανία εκμεταλλεύεται την Μάιλι Σάιρους και μ' αυτόν τον τρόπο δίνει κακό παράδειγμα στις γυναίκες.
H Mάιλι απάντησε, με το να συγκρίνει την Ο Κόνορ με την Αμάντα Μπάινς (Amanda Bynes), η οποία αυτό τον καιρο βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση καθώς υποφέρει από σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή.
Σε αυτο το σχόλιο η Ο Κόνορ απάντησε ξανά γράφοντας στη σελίδα της: "Εχεις καμία ιδέα πόσο ηλιθιο και επικίνδυνο είναι να κοροιδεύεις τους ψυχικά άρρωστους? Μένω άναυδη με το γεγονός ότι οποιαδήποτε 20χρονη στην εποχή μας μπορεί να φέρεται με αυτό τον ανεύθυνο τρόπο"
Η Σινέντ Ο Κόνορ συνεχίζει γράφοντας ότι αφενός πρέπει να απολογηθεί αφετέρου η ίδια η Σάιρους σίγουρα κάποια στιγμή θα καταλήξει σε κλινική για θεραπεία, και τότε θα καταλάβει πόσο σκληρά ήταν τα λόγια της. Επίσης κλείνει απειλώντας ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν ανακαλέσει...
Η Μάιλι απλώς ειρωνεύτηκε με ένα τουίτ που έλεγε ¨Σινεντ, δεν έχω καιρό να σου γράψω κι εγώ ανοιχτή επιστολή γιατί είμαι πολύ απασχολημένη... Αν θέλεις να συναντηθούμε και να μιλήσουμε πες το μου στο επόμενο γράμμα σου...:) "
E.Σ.