Ο Κόνορ σε Μάιλι:Η μουσική βιομηχανία θα σε κάνει π****η

03.10.2013
Η 46χρονη τραγουδίστρια ανησυχεί τόσο για την ποπ σταρ που της έγραψε ολόκληρο γράμμα.

Τους τελευταίους δύο μήνες, η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) βλέπει το όνομα της παντού λόγω της απελπισμένης της προσπάθειας να τραβήξει την προσοχή αλλά όχι με τη μουσικής της.

Η 23χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα πως πηγή έμπνευσης για το περιβόητο βίντεο κλιπ για το "Wrecking Ball" με τον Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) ήταν εκείνο της Σίνιντ Ο Κόνορ (Sinead O’ Connor) για το "Nothing Compares to you" και η τελευταία δημοσίευσε ένα γράμμα με συμβουλές για την νεαρή ποπ σταρ.

«Έχεις αρκετό ταλέντο και δεν πρέπει να επιτρέψεις στη μουσική βιομηχανία να σε κάνει π****η. Οι δίσκοι σου είναι πολύ καλοί ώστε να μη χρειάζεσαι καμία απόρριψη της Χάνα Μοντάνα όχι γιατί ξεγυμνώνεσαι αλλά γιατί φτιάχνεις υπέροχα άλμπουμ. Ανησυχώ πάρα πολύ για σένα πουαυτοί που σε περιβάλουν σε έχουν κάνει να πιστέψεις πως είναι κουλ να βγάζεις τα ρούχα σου και να γλύφεις βαριοπούλες στα βίντεο σου. Θα επισκιάσεις το ταλέντο σου με το να αφήνεσαι να σε μαστροπεύουν είτε η μουσική βιομηχανία είτε παίζει ο εαυτός σου το ρόλο του μαστροπού» γράφει ανάμεσα σε άλλα η 46χρονη τραγουδοποιός.

Για το τρίβια, όταν το 1990 η Ο Κόνορ κυκλοφόρησε το "Nothing Compares to you" του Prince έγινε τεράστιο χιτ σε όλο τον κόσμο, έγινε πλατινένιο και το τρίτο εμπορικότερο single της χρονιάς, έμεινε για τέσσερις εβδομάδες στο Billboard Hot 100 και το βίντεο κλιπ το οποίο σκηνοθέτησε ο Τζον Μέιμπερι (John Maybury) κέρδισε τρία βραβεία MTV. Από την άλλη, το κομμάτι της Σάιρους έχει μαζέψει πάνω από 12 εκατομμύρια views στο youtube και είναι νούμερο ένα στο US Billboard Hot 100.

K.Π