Παραιτήθηκε χορεύοντας με τον Κάνιε Γουέστ

02.10.2013
Η 25χρονη Μαρίνα υπέβαλε την παραίτηση της μ' έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο....

Η Μαρίνα Σρίφιν (Marina Shrifin) δούλευε δύο χρόνια σε μία μεγάλη εταιρία digital media στην Ταϊβάν κι έφτιαχνε βίντεο έχοντας συνέχεια από πάνω της το αφεντικό της που της φερόταν συνεχώς άσχημα γιατί δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και θεωρούσε πως δεν ήταν πολλά τα views.

Η 25χρονη υπάλληλος ήταν πάρα πολλές ώρες στο γραφείο, είχε παραμερίσει την προσωπική της ζωή και οι συνθήκες εργασίας ήταν πολύ κακές αφού έπρεπε να εστιάζει περισσότερο στην ποσότητα κι όχι στην ποιότητα και δεν είχαν της μείνει πολλά περιθώρια για υπομονή.

Μία μέρα αποφάσισε να παραιτηθεί και να το γιορτάσει με όλο το ίντερνετ αφού γύρισε ένα βίντεο (δείτε το παραπάνω) με πρωταγωνίστρια τον εαυτό της να χορεύει στο χώρο της δουλειάς της με το κομμάτι Gone του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και παράλληλα να περνάνε από την οθόνη δικά της σχόλια για τους λόγους που παραιτήθηκε. Το έδωσε στον εργοδότη της, μετά το ανέβασε στο site της κι έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πολλά αμφιλεγόμενα σχόλια και χωρίζοντας τους θεατές σε δύο στρατόπεδα με τους μεν να πιστεύουν πως καλά έκανε και αντέδρασε έτσι και τους δε να υποστηρίζουν πως τα έχει χάσει τελείως και ήταν υπερβολική. Δείτε το παραπάνω...

Κ.Π