Ο Κραουνάκης κριτής στο The Voice;

25.09.2013
Σύφμωνα με τις πληροφορίες του πάνελ γνωστής εκπομπής, ο συνθέτης θα είναι κριτής στο καινούριο talnet show του ΑΝΤ1

Αυτό το διάστημα ο Σταμάτης Κραουνάκης ετοιμάζει τρεις παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, κάνοντας πρόβες για τη νέα παραγωγή «Όταν έχω εσένα», την επιστροφή του παιδικού «Σπείρα σπείρα με σπιρούνια», το μονόλογο «I love you» με την Όλια Ουζουνίδου ενώ θα παρουσιάσουν εμ τη Σπείρα Σπείρα το «Αριστοφάνης Τώρα» για δύο ημέρες.

Πριν λίγη ώρα ακούστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως θα είναι και κριτής στην ελληνική εκδοχή του talent show The Voice στον ΑΝΤ1, συμφώνησε μέσα σε μόλις 20 λεπτά και ότι υπέγραψε χθες με το κανάλι κάτι το οποίο διέψευσε ο συνθέτης μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

«Μια κυρία είπε στην Μελετη ότι θα 'μαι σε κριτική επιτροπή του αντέννα για φωνούλες; Διαψεύδω άμεσα, ουδέποτε μου επροτάθη κάτι τέτοιο. Όβερ» έγραψε στο στάτους του προσθέτοντας από κάτω «Δε σας έχω πει να μη βλέπετε τηλεόραση;». Εκτός από τον Κραουνάκη έχει ακουστεί πως στη λίστα με τις υποψήφιες για το τραπέζι των κριτών είναι και η Άννα Βίσση αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.

Κ.Π