Sleeping beauties: Σταρ από... κούνια

04.09.2013
Απίθανα νεογέννητα μωράκια απαθανάτισε μία 32χρονη φωτογράφος από το Νιου Τζέρσεϊ. Η δουλειά της Αλίσια Γκουλντ (Alicia Gould) είναι πραγματικά συγκινητική, καθώς στο φακό της αποτυπώθηκαν μωράκια ακόμη και τριών ημερών να κοιμούνται με περίεργα σκουφάκια σε διάφορες πόζες. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα της προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Daily Mail, η οποία και της έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα. Στόχος της φωτογράφου είναι να «παγώσει το χρόνο συναισθηματικά και σωματικά, ώστε δέκα χρόνια μετά να κοιτάζει η μητέρα αυτές τις φωτογραφίες και να βλέπει την απεριόριστη αγάπη που είχε για το μωρό της, πώς μύριζε, πόσο μικροσκοπικά ήταν τα δάχτυλα του». Η ιδία παραδέχεται πως αυτού του είδους οι φωτογραφήσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. «Συνήθως χρειάζονται τρεις ώρες για να ολοκληρωθεί μία φωτογράφηση. Μερικές φορές είναι από τα πιο τρομακτικά πράγματα», παραδέχεται η Γκουλντ. Όσο για τους περίεργους πελάτες; Κάποτε της είχαν ζητήσει να φωτογραφήσει το μωρό τους μέσα σ΄ένα τεράστιο αυγό, επειδή γεννήθηκε Πασχαλιάτικα! Γ.Ο

Απίθανα νεογέννητα μωράκια απαθανάτισε μία 32χρονη φωτογράφος από το Νιου Τζέρσεϊ. Η δουλειά της Αλίσια Γκουλντ (Alicia Gould) είναι πραγματικά συγκινητική, καθώς στο φακό της αποτυπώθηκαν μωράκια ακόμη και τριών ημερών να κοιμούνται με περίεργα σκουφάκια σε διάφορες πόζες.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα της προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Daily Mail, η οποία και της έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Στόχος της φωτογράφου είναι να «παγώσει το χρόνο συναισθηματικά και σωματικά, ώστε δέκα χρόνια μετά να κοιτάζει η μητέρα αυτές τις φωτογραφίες και να βλέπει την απεριόριστη αγάπη που είχε για το μωρό της, πώς μύριζε, πόσο μικροσκοπικά ήταν τα δάχτυλα του».

Η ιδία παραδέχεται πως αυτού του είδους οι φωτογραφήσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. «Συνήθως χρειάζονται τρεις ώρες για να ολοκληρωθεί μία φωτογράφηση. Μερικές φορές είναι από τα πιο τρομακτικά πράγματα», παραδέχεται η Γκουλντ.

Όσο για τους περίεργους πελάτες; Κάποτε της είχαν ζητήσει να φωτογραφήσει το μωρό τους μέσα σ΄ένα τεράστιο αυγό, επειδή γεννήθηκε Πασχαλιάτικα!