Γενέθλια-φιάσκο για τον Μπίμπερ

04.03.2013
0 18χρονος ποπ σταρ πέρασε τα χειρότερα του γενέθλια μετά τις κατηγορίες ότι έφερε ανήλικους καλεσμένους στο κλαμπ του πάρτυ και είχε μαζί του μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας.

Άργησε λίγο αλλά ξεκίνησε να συμπεριφέρεται όπως ένας μικρός σταρ που σέβεται τον εαυτό του. Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δεν είναι πια εκείνο το αγόρι που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα (εντάξει σταματάμε) χωρίς να κάνει ποτέ καμία κατάχρηση αλλά ξενυχτάει σε όλα τα κλαμπ, κυκλοφορεί στο δρόμο για κάποιο λόγο με κάτι περίεργες μάσκες, έχει βεντέτα με τους παπαράτσι και ανακάλυψε τον κόσμο του «χόρτου του Θεού».

Ο 18χρονος τραγουδιστής οργάνωσε ένα μεγάλο θεματικό πάρτυ γενεθλίων στο Circue du Soir το οποίο στοίχησε 10.000 λίρες με πολλούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και του καινούριο του αμόρε, η 17χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο Έλα Πέιτζ Ρόμπερτς Κλαρκ (Ella Paige Roberts Clarke) και ο 14χρονος γιος του Γουίλ Σμιθ (Will Smith) ,Τζέιντεν(Jaden), σύμφωνα με τους παπαράτσι. Όμως τα σχέδια χάλασαν τελευταία στιγμή.

Πολλοί από τους φίλους του δεν μπήκαν ποτέ μέσα γιατί ήταν ανήλικοι και τους έκλεισαν την πόρτα κι επίσης το μαγαζί έκανε παράπονα στον Μπίμπερ που έφτασε στις 2 η ώρα μαζί με μία παρέα στο μαγαζί γιατί «μύριζαν μαριχουάνα». Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην κάτσει παραπάνω από πέντε λεπτά κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο, κάνοντας μία σύντομη στάση στα Mc Donalds.

«Τα χειρότερα γενέθλια» τουίταρε μετά το φιάσκο στο κλαμπ και αρνήθηκε πως ήρθε στο πάρτυ ο Τζέιντεν και βέβαια οι Beliebers του δεν τον άφησαν έτσι. Του έστειλαν άπειρες ιντερνετικές ευχές κατηγορώντας όσους του κατέστρεψαν τη βραδιά και γεμίζοντας το twitter με το hashtag #BeliebersHatePaparazzi.

Κ.Π