Κατακραυγή για το παπούτσι-ζωολογικό κήπο της Μπιγιονσέ!

28.02.2013
Η 31χρονη περφόρμερ κατηγορήθηκε από την Peta και άλλες οργανώσεις για την κυκλοφορία ενός παπουτσιού που έχει πάνω του πέντε διαφορετικά δέρματα ζώων.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) είναι πολύ απασχολημένη αυτό τον καιρό με την καινούρια, παγκόσμια περιοδεία της Mrs Carter Show η οποία προκάλεσε βλαβερές συνέπειες στα site με τα εισιτήρια των συναυλιών της και με την πρόταση-υπερπαραγωγή του καρναβαλιού Essex να εμφανιστεί με αμοιβή 50.000 λίρες. Αλλά οι φιλοζωικές οργανώσεις δεν έχουν σκοπό να την αφήσουν ήσυχη.

Η εταιρία υποδημάτων PMK σχεδίασε ένα παπούτσι προς τιμήν της 31χρονης τραγουδίστριας με το όνομα King Bey όπως είχε κάνει και με τον άντρα της και το Brooklyn Zoo πέρσι και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Όπως ισχυρίζεται η PETA, το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο ενέκρινε η Queen B και πωλείται προς 350 δολάρια, έχει κομμάτια από (παίρνουμε ανάσα) δέρματα ανακόντας, κροκοδείλου, μοσχαριού, σαλαχιού και στρουθοκαμήλου. Όλη την κιβωτό του Νώε δηλαδή.

«Αυτά τα παπούτσια που είναι και ακριβά και φτιάχτηκαν εις βάρος πολλών ζώων που γδάρθηκαν ζωντανά και σκοτώθηκαν με πολύ σκληρό τρόπο. Ελπίζουμε μια μέρα (η Μπιγιονσέ) να δείξει περισσότερη ανθρωπιά.» ανέφερε ο εκπρόσωπος της PETA ενώ ο Άντριου Τάιλερ (Andrew Tyler) της Animal Aid πρόσθεσε πως το παπούτσι είναι ένα θρασύτατο διαφημιστικό κόλπο.

Κ.Π