Συγκλονιστικό το σόου (και οι κοιλιακοί) της Πινκ!

15.02.2013
Πάντα είχε απίστευτους κοιλιακούς και φαίνεται ότι έχει ξαναβρεί τη φόρμα της, αφου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της περιοδείας της, την Τετάρτη το βράδυ.

Η συναυλία στο Φίνιξ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και η 33χρονη άφησε τους πάντες άφωνους με το καλλίγραμο κορμί της που όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνει από εγκυμοσύνες!

Με ένα μικρό τοπάκι και στενό παντελόνι χόρευε, χοροπηδούσε, τραγουδούσε, έκανε ακροβατικά, κρεμιόταν στον αέρα και ήταν σε τρελά κέφια, ενώ από κάτω ο κόσμος ...μετρούσε τους κοιλιακούς της!

Η Αλίσια Μπεθ Μουρ (Alicia Beth Moore), όπως είναι το πραγματικό της όνομα, τουίταρε λίγο πριν το σόου "Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό! Η περιοδεία ξεκινάει τώρα! Είμαι τόσο ευγνώμων που είστε όλοι εδώ! Θα σας δω σε πολύ λίγο!"

Στη διάρκεια της συναυλίας άλλαξε πολλές εμφανίσεις, με πιο τολμηρή αυτή με το μαύρο μονοκίνι της που συνδύασε με μάυρο διχτυωτό καλσόν.

Οσο για το σόου, η Πινκ είχε ενσωματώσει χορευτικά και ακροβατικά του Cirque du Soleil, που έκαναν το θέαμα συναρπαστικό.

H περιοδεία Truth About Love πραγματοποιείται σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία και λήγει στο Σίδνεϊ στις 5 Σεπτεμβρίου 2013.

Ε.Σ.