Η Μαντόνα "ανέβασε" τον πωπό της!

15.02.2013
Δίχασε τους πάντες στην τελευταία της περιοδεία, με την εμμονή της να δείχνει το στήθος της, τα οπίσθιά της, τις σέξι (για πολλούς γερασμένες) κινήσεις της και την επιμονή της να κυκλοφορεί στη σκηνή με δερμάτινα εσώρουχα...

Φαίνεται όμως ότι η ίδια η Μαντόνα (Madonna) δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τις γνώμες των άλλων, αφού το τελευταίο ποστάρισμά της στο Ινσταγκραμ είναι μία σειρά από φωτογραφίες της σε διάφορες πόζες... ελαφρώς απροσδόκητες.

Η 54χρονη σταρ έγραψε ότι είναι στη μέση μονταρίσματος σκηνων από τα live show και όπως φαίνεται δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για το σώμα της, αφού ανέβασε τη φωτογραφία που έχει τραβήξει καποιος άλλος και δείχνει την ίδια να μιλάει με κάποιον από την Ασφάλεια της πριν βγει στη σκηνή.

Με την ευκαιρία ανέβασε και μερικές ακόμη φωτογραφίες του εαυτού της, με το καπέλο της δεμένο στη μύτη της, μία άλλη που είναι μούσκεμα στον ιδρώτα από τη γυμναστική και μία ακόμη που τη δείχνει να πίνει ένα μαρτίνι, φορώντας το δαντελένιο της σουτιέν... καθημερινά πράγματα δηλαδή.

Ε.Σ.