Η Λάνα θέλει να γίνει...Τζολί

21.01.2013
Η 26χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο, στιχουργός και ό,τι άλλο φαντάζεσαι, εκτός από τη μουσική ασχολείται και με το φιλανθρωπικό έργο...

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie); Η 25χρονη τραγουδίστρια εκτός από όλες αυτές τις αμέτρητες φωτογραφήσεις, τα κινηματογραφικά βίντεο κλιπ και τα τραγούδια που δε σταματούν να κυκλοφορούν, ασχολείται και με τις φιλανθρωπίες και πιστεύει πως πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι τη φήμη τους για καλό σκοπό.

Όταν βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα του αλκοολισμού ,αποφάσισε μαζί μετα σχέδια για μια καινούρια ζωή να στηρίξει μία οργάνωση που βοηθάει άστεγους ανθρώπους.

« Η μουσική είναι το πάθος μου αλλά η δουλειά που κάνουμε με την οργάνωση είναι πιο σημαντική. Εγώ είχα την ευκαιρία να με βοηθήσουν και το να βοηθάω τους συνανθρώπους μου είναι να σαν να είναι η σειρά μου να ανταποδώσω. Την περίοδο που άρχισα να είμαι νηφάλια βρήκα κάτι παραπάνω από μία καινούρια ταυτότητα. Βρήκα μια οικογένεια. Θέλω να γίνω όπως η Αντζελίνα Τζολί κατά κάποιο τρόπο» ανέφερε η Λάνα στη συνέντευξη της στη γαλλική Madame Figaro.

Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο να κόψει το ποτό και ότνα δεν πίνεις είναι πιο δύσκολο να γιορτάσεις και να είσαι ευδιάθετος και ένιωσε πως έχασε τη ζωή της όταν σταμάτησε να πίνει πολύ. Και μπορεί να ετοιμάζει μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη αλλά έχει στις προταιρεότητες της το φιλανθρωπικό έργο και σημείωσε πως πριν κάποιους μήνες με τη βοήθεια της άνοιξαν άλλα δύο κέντρα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Κ.Π