Οι Depeche Mode θέλουν απεγνωσμένα βραβείο!

09.01.2013
Η μπάντα του Γκάχαν δεν έχει προταθεί ποτέ για την κατηγορία των Brit που σχετίζεται με τη συνολική προσφορά ενός καλλιτέχνη στη μουσική και ένα από τα ιδρυτικά μέλη παραπονέθηκε για την απόρριψη τους από τους διοργανωτές.

Οι Depeche Mode έχουν κυκλοφορήσει μεγάλες επιτυχίες, έχουν γεμίσει στάδια, οι θαυμαστές τους ύστερα από τόσα χρόνια είναι ακόμα φανατικοί αλλά έχουν ένα μικρό παράπονο από τα βραβεία Brit, τα λεγόμενα Grammy των Άγγλων.

Ο Άντι Φλέτσερ (Andy Fletcher) έδωσε συνέντευξη στη Daily Star και δήλωσε πως η μπάντα δεν έχει λάβει ποτέ βραβείο για τη συνολική προσφορά της στη μουσική και πως εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη θα ήθελαν πολύ να τους τιμήσουν οι Άγλλοι με το βραβείο Outstanding Contribution to Music.

Βέβαια την ώρα που λέει αυτό, η επόμενη πρόταση είναι λίγο περίεργη «Το αν το δεχόμασταν, είναι μια άλλη ιστορία. Πολλοί καλλιτέχνες που το έχουν κερδίσει έχουν πει πως θα έπρεπε να το έχουμε πάρει. Δεν ξέρω γιατί δεν μας το έχουν προτείνει αλλά έχουμε ακόμα πολλούς φανς οπότε δεν πρέπει να παραπονιόμαστε.» ανέφερε ο 51χρονος μουσικός.

Το εν λόγω βραβείο έχει δοθεί παλιότερα ανάμεσα σε άλλους στον Πολ Γουέλερ (Paul Weller), Oasis, Πολ Μακ Κάρτνει (Paul McCartney) και U2 και οι Depeche έχουν βγει νικητές μόνο μια φορά στην ιστορία των Brit όταν το 1991 βγήκαν νικητές στην κατηγορία Best British single για το "Enjoy the Silence".

Το συγκρότημα του Ντέιβ Γκάχαν (Dave Gahan) θα έρθουν εκτός απροόπτου (θυμάσαι τι είχε γίνει το 2009 με την περιβόητη ζημιά στο στομάχι τουΓκάχαν ) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Terra Vibe στις 10 Μαίου και το Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το καινούριο τους άλμπουμ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Κ.Π