Τζακ Γουάιτ και Αντέλ: Τα sold out του 2012!

04.01.2013
Ο πιο ρετρό εναλλακτικός ροκάς της Αμερικής και η αγαπημένη μαμά του 007, είναι στην πρώτη θέση εκείνων των καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα κέρδη της προηγούμενης χρονιάς.

Ένας vintage αμερικάνος και η ποπ βασίλισσα της Αγγλίας βγήκαν οι κερδισμένοι της χρονιάς που έφυγε πριν λίγες μέρες στον απολογισμό των πωλήσεων του 2012. Ο πρώτος σόλο δίσκος του πρώην White Stripe, Τζακ Γουάιτ (Jack White), "Blunderbuss" είναι πρώτος στις πωλήσεις βινύλιων με 33.000 αντίτυπα να έχουν φύγει από τα ράφια και επιβεβαιώνει πως είναι από τους λίγους που ποντάρουν εδώ και χρόνια τα πικ απ.

Στη bloody ήπειρο της Αντέλ (Adele), ο δίσκος της «21» έχει γίνει ασήκωτος από τα τόσα πολλά ρεκόρ, τα βραβεία Grammy , Brit, Billboard και πολλά άλλα, έγινε η σειρήνα του Τζέιμς Μποντ (James Bond) με το Skyfall κι είναι υποψύφια για όσκαρ αλλά και για Χρυσή Σφαίρα και ακολουθεί την πορεία του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ,το "Thriller" του οποίου ξεπούλησε περισσότερο απ όλους το 1983 και 1984.

Ο δεύτερος δίσκος της 25χρονης τραγουδίστριας, έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι το πιο εμπορικό άλμπουμ στην Αμερική και το 2013 οπότε όπως καταλαβαίνεις ακόμα κι αν δε βγάλει κάτι καινούριο άμεσα, δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Κ.Π