Κέσα: Το φύλο δε με απασχολεί όταν ερωτεύομαι!

03.01.2013
Η εκκεντρική τραγουδίστρια δε θέλει να δεσμεύεται όσον αφορά στο φύλο του εκάστοτε συντρόφου της.

Η Κέσα (Ke$ha) ερωτεύεται με το πνεύμα που διακατέχει έναν άνθρωπο, ανεξάρτητα από το αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Η 25χρονη παραδέχθηκε ότι έχει ερωτευτεί τόσο άνδρες όσο και γυναίκες και αρνείται να βάλει ταμπέλα στον εαυτό της όσον αφορά στη σεξουαλικότητά της.

"Δεν αγαπώ τους άνδρες, αγαπώ τους ανθρώπους" είπε στο περιοδικό Seventeen. "Δεν έχει να κάνει με το φύλο, εχει να κάνει με το πνεύμα, με την προσωπικότητα".

Στο τεύχος αναφέρεται τόσο στον εκφοβισμό που υπόκεινται οι ομοφυλόφιλοι όσο και σε κάθε είδους ρατσισμό. Θυμάται ότι και την ίδια την πείραζαν πολύ όταν πήγαινε σχολείο, την τρομοκρατούσαν και στο τεύχος αυτό μιλάει για το πώς ξεπερασε τα προβλήματά της. "Θυμάμαι όλους αυτούς που με έλεγαν χοντρή, άσχημη κλπ. Τους έχω σε μία σκ@τολίστα. Με ενοχλούσαν για τα σιδεράκια μου, το ντυσιμό μου, το σώμα μου, για όλα. Και οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας μου έλεγαν ότι ποτέ δε θα τα καταφέρω. Τους βλέπω τώρα και λέω ΧΑ! Γι αυτό έβγαλα τον τελευταίο μου δισκο έτσι. (Warrior=Πολεμιστή). Εχω αποδείξει σε όλους ότι έκαναν λάθος".

Ε.Σ.