Εταιρία λανσάρει γκέι φουσκωτή κούκλα του Τζάστιν Μπίμπερ

06.11.2012
0 18χρονος περφόρμερ ενέμπνευσε γνωστή εταιρία σεξουαλικών βοηθημάτων για τη δημιουργία κούκλας για ομοφυλόφιλους βασισμένης πάνω του.

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν διάφορα περίεργα στον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) εκτός από το ότι η κοπέλα του είναι πια μέσα στις πιο σέξι 20άρες της Αμερικής. Αρχικά ένας μεσήλικας από το Οχάιο με το ίδιο όνομα έχει κάνει σελίδα στο facebook και βρίζει τον 18χρονο τραγουδιστή κι όσους τον μπερδέυουν μαζί του, μαζεύοντας πολλούς haters.

Μετά από λίγες μέρες ένας άλλος τύπος από το Μίσιγκαν έκανε μήνυση στον ποπάδικο σταρ ισχυριζόμενος πως του έκλεψε την πιστωτική του κάρτα και τη χρησιμοποίησε για ...επιμήκυνση πέους.

Τώρα, το «κακό» τρίτωσε με την ανακοίνωση μιας εταιρίας σεξουαλικών βοηθημάτων η οποία είχε φτιάξει τις φουσκωτές κούκλες Dirty Christinal βασισμένη στην Κριστίνα Αγκιλέρα( Christina Aguilera) και την Finally Miley εμπνευσμένη από την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), πως θα φτιάξει την Just-in Beaver.

Η καινούρια φουσκωτή sex doll της Pipedream Produstions προέκυψε αφότου ο Τζάστιν έκλεισε τα 18, θα κοστίζει 140 δολάρια και την περιγρέφουν ανάμεσα σε άλλα που δεν μεταφράζονται και πολύ άνετα ως ένα απόλυτα νόμιμο boy toy που περίμενε 18 χρόνια για να έρθει σε σεξουαλική επαφή και θα προορίζεται για ομοφυλόφιλους.

"Δεν είμαι γκέι(ή μάλλον λίγο)", "Έτοιμος να ταρακουνήσω τον κόσμο σου!", είναι κάποιες από τις λεζάντες του κουτιού και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις παιδικές κούκλες που κυκλοφορεί ο Τζάστιν με την Bieber Time Merchanise . Δύσκολοι καιροί να είσαι σελέμπριτι κάτω των 20 τελικά.

Κ.Π