Η Ριάνα δε μπορεί να μείνει μακριά από τον Μπράουν!

06.08.2012
Το πρώην ζευγάρι έφερε αναστάτωση στα ΜΜΕ την περασμένη βδομάδα όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι κάνουν μαζί διακοπές στη Γαλλία.

Η Ριάνα (Rihanna) δε μπορεί να μείνει μακριά από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Το πρώην ζευγάρι έφερε αναστάτωση στα ΜΜΕ την περασμένη βδομάδα όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι κάνουν μαζί διακοπές στη Γαλλία. Μάλιστα γράφτηκε ότι εκείνος πήρε το ιδιωτικό του τζετ και πήγε να τη βρει στο πολυτελές γιωτ της στη Νότια Γαλλία όπου η σταρ από τα Μπαρμπέιντος έκανε διακοπές με φίλους, και έπειτα εκείνος αναχώρησε για το Σεν Τροπέ οπου είχε να μαγνητοσκοπήσει ένα βίντεο κλιπ με τους Swizz Beatz και Ludacris.

"Ο Κρις και η Ριάνα θέλησνα να συναντηθούν με το που εκείνος έφτασε. Δε μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλος. Εδώ και πάρα πολύ καιρό βλέπονται τακτικά" γράφει το περιοδικό Heat.

"Και στους δύο αρέσει αυτός ο ενθουσιασμός. Το βίντεο κλιπ του Κρις ήταν ξεκάρφωμα... Ο Κρις απλώς πρότεινε να το γυρίσουν εκεί που θα ήταν η Ριάνα...."

Πηγές αναφέρουν ότι η Ριάνα ακόμη έχει δυνατά συναισθήματα για τον πρώην σύντροφό της που την χτύπησε βίαια πριν τρία χρόνια...

Ε.Σ.