Γυναίκες στα όπλα: Οι πλουσιότεροι σταρ κάτω των 30

13.07.2012
Το Forbes δημοσίευσε τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές και ηθοποιούς που δεν έχουν πάθει την κρίση των 30.

Συμπληρώθηκε η δεκάδα του Forbes με τους διάσημους κάτω των 30 χρόνων που έχουν το περισσότερο χρήμα στη σόουμπιζ κι όπως θα δεις κι εσύ, οι γυναίκες υπερισχύον των αντρών σκοράροντας 6-4 και θα μπορούσαν άνετα να έχουν για soundtrack τους το Run this world(Girls) της Μπιγιονσέ (Beyonce). Eπιπλέον οι τραγουδιστές έχουν προσπεράσει κατά πολύ τους ηθοποιούς αφήνοντας στη λίστα μόνο τρεις από την σεληνιασμένη τριλογία του Twilight.

Η λίστα διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα έσοδα των πλουσιότερων «μικρών» από τις ταινίες, τα άλμπουμ, τις περιοδείες και τις διαφημιστικές καμπάνιες που συμμετείχαν το διάστημα Μάιος 2011- Μάιος 2012. Σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις οι πρωταγωνιστές του franchise του Χάρι Πότερ.

Τον θρόνο της πρώτης θέσης άρπαξε η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) μαζεύοντας 57 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σ’ εμάς μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά το ρεύμα της 22χρονης τραγουδίστριας στην Αμερική είναι τεράστιο. Η βραβευμένη φολκ περφόρμερ κέρδιζε ένα εκατομμύριο σε κάθε συναυλία από τις 65 της περιοδείας της τον προηγούμενο χρόνο, ήταν το κεντρικό πρόσωπο των CoverGirl cosmetics και τα 35 εκατομύρια ήρθαν από τις πωλήσεις του άλμπουμ που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο και τις ζωντανές εμφανίσεις.

«Νιότη, αθωότητα και η εφηβική παρουσία της» είναι τα στοιχεία τα οποία βλέπουν οι φανς σ εκείνη και την έχουν τόσο ψηλά πιστεύει η συντάκτρια του Forbes, Ντόροθι Πόμερατζ (Dorothy Pomerantz) και τόνισε ότι οι κοπέλες της λίστας έχουν τόσο μοναδικές προσωπικότητες και μουσικά στυλ που μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά χωρίς κανιβαλισμούς.

Το καμάρι του Καναδά, Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δεν έχει πατήσει καν τα 20 και τερμάτισε δεύτερος με 55 εκατομμύρια στην τσέπη. Είναι ο μόνος άντρας στην γυναικοκρατούμενη πεντάδα , ζει στην κυριολεξία το μεγάλο αμερικάνικο όνειρο, κάνει απανωτά sold out στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου και δηλώνει περισσότερο συντηρητικός απ’ ότι φαίνεται.

Ακολουθεί η 24χρονη Ριάνα (Rihanna) στην τρίτη θέση, κερδίζοντας 2 εκατομμύρια λιγότερα από τον Μπίμπερ και δε χρειάζεται ν’ αναφέρουμε ότι δεν έχει λείψει ούτε λεπτό από τις κάμερες και τα φλας ακόμα και για τους πιο ασήμαντους λόγους. Τραγούδησε σε 85 συναυλίες για την προώθηση του Talk that talk, διαφημίζει το νερό Vita Coco και την καινούρια κρέμα της Nivea ήταν στην τελευταία καμπάνια του Τζιόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) ,στο καστ της ταινίας Battleship. Έπαθε υπερκόπωση αλλά δεν πτοήθηκε και μάλλον έχει κλώνους για να την ντουμπλάρουν σε κόκκινα χαλιά και πάρτυ.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) βλέπει τη Ριάνα από την τέταρτη θέση ενώ πε΄ρσι ήταν στη δική της, κάνοντας αέρα με 52 εκατομμύρια στα 26 της χρόνια. Ο λόγος που μέτρησε λιγότερα δολάρια φέτος είναι το διάλειμμα που έκανε από περιοδείες πριν τον περσινο Μάιο και τα έσοδα της ήταν κυρίως από τον πετυχημένο δίσκο της Born this way αλλά και από παλιότερες επιτυχίες που συνεχίζουν να πουλάνε ακόμα.

Την πεντάδα κλείνει η Κέιτι Πέρι (Katy perry) η ταινία (Katy Perry: Part of Me) της οποίας έκανε μικρότερο άνοιγμα απ ότι περίμεναν οι παραγωγοί της στα box offices , αλλά 34 εκατομμύρια δολάρια είναι ολοδικά της. Το άλμπουμ της 27χρονης Κέιτι, Teenage Dream είχε τεράστια επιτυχία σ’ όλο τον κόσμο, πέτυχε ασύλληπτα ρεκόρ για νεαρή ποπ καλλιτέχνιδα και ο χωρισμός της από το Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) τράβηξε μεγάλη προσοχή στις κίτρινες στήλες.

Δες αναλυτικά τη λίστα:

1. Taylor Swift - $57

2. Justin Bieber - $55

3. Rihanna- $53

4. Lady Gaga, - $52

5. Katy Perry - $45

6. Adele - $35

7. Kristen Stewart - $34.5

8. Lil Wayne- $27

9. Taylor Lautner - $26.5

10. Robert Pattinson- $26.5

Κ.Π