Τέλειωσε το παραμύθι της Κέιτι Πέρι

06.07.2012
Η αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι στη διαδικασία διαζυγίου με τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) μετά απο΄14 μήνες έγγαμου βίου

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) δε χρειάζεται πια ένα γοητευτικό πρίγκηπα να την κάνει ευτυχισμένη.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι στη διαδικασία διαζυγίου με τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) μετά απο΄14 μήνες έγγαμου βίου. Ο χωρισμός τους σκιαγραφείται και στο νέο ντοκιμαντέρ Katy Perry: Part of Me 3D, το οποίο η ίδια δηλώνει ότι την έκανε να σκεφτεί από την αρχή τι ψάχνει από αυτή τη ζωή.

“Πάντα η αγάπη είναι ένα υπέροχο συναίσθημα” απάντησε όταν τη ρώτησαν αν είναι ανοιχτή σε ένα καινουργιο έρωτα. "Αν ζεις χωρίς αγάπη, δε ζεις. Το να αποκλείσω την αγάπη επειδή είχα μία άσχημη εμπειρία, θα ήταν πολύ ατυχές. Το παραμύθι μου όμως τροποποιήθηκε – δεν χρειάζομαι τον γοητευτικό πρίγκηπα για ένα ευτυχισμένο τέλος, μπορώ να το έχω για τον εαυτό μου ακομη και αυτή τη στιγμή.”

Παρόλο που η σχέση τους δεν προχώρησε, η Κέιτι είναι χαρούμενη που ήταν με τον Ράσελ για όσο κράτησε. Τωρα δηλώνει έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της.

“Είμαι μια χαρα, περνάω καλά” δήλωσε στο τηλεοπτικό σόου Daybreak. “Είμαι ενθουσιασμένη. Συνεχώς θυμίζω στον εαυτό μου ότι έχω μια υπέροχη ζωή! Οτι συμβαίνει, είναι μαθήματα.. Και πρέπει να ζεις για να μαθαίνεις."

Ε.Σ.