Η Κέιτι Πέρι ντύθηκε καραμελίτσα!

14.03.2012
Σε μία εκ διαμέτου αντίθετη εμφάνιση με αυτές της περασμένης βδομάδας, η 27χρονη επέστρεψε στα καραμαλένια χρώματα χθες βράδυ, όταν ανέβηκε στη σκηνή του Nokia Theatre στο Λος Αντζελες, με κοριτσίστικα ποπ συνολάκια σε όλα τα χρώματα!

Η Κέτι Πέρυ (Katy Perry) εμφανίστηκε με ένα ροζ κορμάκι με φιόγκους καραμελίτσας στον ώμο και στο γοφό, ενω μέχρι και τα νύχια της ήταν βαμμένα σε χρώμα χρυσό μεταλλικό. Αργότερα άλλαξε και έβαλε ένα μικροσκοπικο φορεμα με πολύχρωμες λωρίδες που συνδυαζόταν γλυκά με τα με γαλάζια της μαλλιά και το αστραφτερό της καλσόν.

Η Κέιτι που πριν λίγο καιρο ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) φαινόταν να έχει βρει τον παλιό κεφάτι της εαυτό. Κάποια στιγμή μάλιστα άφησε άφωνο το κοινό της, όταν έδωσε ένα σβουρηχτό φιλί στο μάγουλο σε έναν γυμνό από τη μέση και πάνω θαυμαστή της!

Εκτός σκηνής η Κέιτι περνάει όμορφα τις προσωπικές της στιγμές με το μοντέλο Μπαπτίστε Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi). Το ζευγάρι ήταν μαζί στα πρόσφατα σόου μοδας που παρακολούθησε η Κέιτι στο Παρίσι την περασμένη βδομάδα. "Κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου, έφαγαν μαζί, και δειχνουν πολύ αγαπημένοι", δήλωσε πηγή μετά το σόου του Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld).

Η πριγκίπισα Kasia Al-Thani, στενή φίλη του Μπαπτίστε είπε οτι "ο 22χρονος είναι τρελλά ερωτευμένος με την Κέιτι". Μίλησε γι αυτόν με τα καλύτερα λόγια και είπε ότι είναι ένα καταπληκτικό μοντέλο, μουσικός και ανθρωπιστής. Η Κέιτι είναι το τέλειο κορίτσι γι αυτόν".


Ε.Σ.