Με ποια μεγάλη σταρ θα συνεργαστεί η Σέριλ Κόουλ;

16.01.2012
Η μεγάλη στιγμή ήρθε και η Κόουλ έβγαλε εισιτήρια για Λος Άντζελες για να ηχογραφήσουν μαζί το τραγούδι. Η πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud προσπαθούσε γι αρκετό καιρό να κανονίσει στην στουντιακή συνάντηση με τη “Riri” αλλά υπήρχε καθυστέρηση λόγω των υποχρεώσεων της δεύτερης οι οποίες ήταν παραπάνω από πολλές με τόσες συναυλίες και πρόμο διαδικασίες.

Η Ριάνα (Rihanna) μπορεί ν’ αναδειχθεί πλέον η πιο περιζήτητη παρτενέρ σε ντουέτα και με ένα γρήγορο flashback χωρίς να googlάρεις μπορείς να θυμηθείς ότι έχει συμμετάσχει ήδη στους δίσκους των Νίκι Μινάζ (Niki Minaj), Eminem, Coldplay, Jay Z, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και τώρα προπονείται να κάνει άλλη μία συμμαχία με την Αγγλία μετά από πολλές αναβολές. Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ετοιμάζει τον καινούριο της δίσκο μετά από όλα αυτά που πέρασε με την υγεία και τα προσωπικά της και σ' ένα κομμάτι θα είναι μέσα κι η φωνή της Ριάνα.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε και η Κόουλ έβγαλε εισιτήρια για Λος Άντζελες για να ηχογραφήσουν μαζί το τραγούδι. Η πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud προσπαθούσε γι αρκετό καιρό να κανονίσει στην στουντιακή συνάντηση με τη “Riri” αλλά υπήρχε καθυστέρηση λόγω των υποχρεώσεων της δεύτερης οι οποίες ήταν παραπάνω από πολλές με τόσες συναυλίες και πρόμο διαδικασίες. Το τρίτο άλμπουμ της θα βγει τον Μάρτιο, λέει ότι θα έχει έναν πιο urban ήχο σε σχέση με τα προηγούμενα της και κάτι φήμες φωνάζανε τριγύρω πως κάπου κρύβονται ο Eminem με τη Νίκι Μινάζ ..

Κ.Π